Sanda Nicola, la "Viaţa e frumoasă!": Şi eu am fost un copil cu cheia de gât

Sanda Nicola, la "Viaţa e frumoasă!": Şi eu am fost un copil cu cheia de gât
Foto: B1 TV

Jurnalista Sanda Nicola a mers, marți dimineață, în platoul emisiunii „Viaţa e frumoasă”, realizată de Mihai Jurca şi difuzată de B1 TV. În cadrul emisiunii, prezentatoarea Ştirilor B1 TV de la ora 20:00 a vorbit despre cariera sa de jurnalist, despre obiectivele sale, precum şi despre „Generaţia cu cheia de gât”, emisiunea pe care Sanda o realizează la acelaşi post de televiziune.

Întrebată cum a reuşit să ajungă în presă, Sanda Nicola a mărturisit că totul a început pe când scria articole la revista şcolii.

„Cel care mi-a dat un şut în viaţă a fost Vladimir Brilinsky, mentorul meu. Apoi au început colaborări frumoase”, a povestit Sanda.

„Am făcut prima mea emisiune la 17 ani. (…) Prima transimisune a fost la un matinal „Bună Dimineaţa” găzduit de Andi Moisescu, îmi amintesc doar emoţiile foarte mari”, a continuat ziarista.

Cu toate că este privită ca o jurnalistă cu capul pe umeri, obiectivă şi profesionistă, Sanda Nicola a mărturisit că, în realitate, este „foarte emotivă” şi are „mereu îndoileli”. Fără „o percepţie bună din partea publicului”, mai susţine Sanda, nu ar fi izbutit să ajungă o jurnalistă corectă.

Cât privește emisiunea „Generaţia cu cheia de gât”, Sanda Nicola susţine că scopul producţiei este „să prezinte cu adevărat generaţia noastră”.

„Şi eu am fost un copil cu cheia de gât (…) Invitaţii emisiunii mele sunt persoane emblematice, cu care telespecatorii se identifică. Eu nu cunosc toţi invitaţii emisiunii, dar în timpul interviului am bucuria să-i descopăr. Vreau ca acest proiect să prezinte cu adevărat generaţia noastră. Vreau să aduc oameni pe care nu-i crezi că au păreri foarte pertinente (…) Sunt convinsă că în emisiunea „Generaţia cu cheia de gât” avem foarte multe lucruri de învăţat”, a conchis Sanda Nicola.

Sanda Nicola, la Viața e frumoasă

Ultima oră
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei