Scandal în Neamț, soldat cu un bărbat înjunghiat care a decedat la spital

Scandal în Neamț, soldat cu un bărbat înjunghiat care a decedat la spital
Sursa Foto: Captura video// B1TV

Polițiștii din Neamț au intervenit în urma unui scandal izbucnit între doi bărbați în după-amiaza de miercuri. Un individ în vârstă de 38 de ani l-a agresat pe altul, în vârstă de 31 de ani, moment în care victima l-a înjunghiat pe agresor, informează stirileprotv.ro.

Ambele persoane au fost transportate la spital, iar pentru bărbatul de 38 de ani nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul acestuia.

Conflict în Neamț, un bărbat și-a pierdut viața

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a transmis printr-un comunicat de presă că în cursul după-amiezii de miercuri poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Vânători Neamţ, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

„Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu un autoturism pe o stradă din Târgu-Neamţ, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamţ, moment în care bărbatul de 31 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător. Ulterior, asupra bărbatul de 31 de ani, ar fi fost exercitate acte de violenţă”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Neamț.

Sursa notează, de asemenea, că în urma conflictului iscat ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar bărbatul de 38 de ani nu a mai putut fi salvat.

Urmăriți B1TV.ro și pe