Scandal între familia lui Vadim și Gigi Becali, din cauza câinilor: Nu le dau de mâncare pe banii mei niciodată (VIDEO)

Scandal între familia lui Vadim și Gigi Becali, din cauza câinilor: Nu le dau de mâncare pe banii mei niciodată (VIDEO)

Gigi Becali va ajuta familia lui Corneliu Vadim Tudor cu bani şi funcţii, la nevoie, pentru fetele sale. Numai că latifundiarul pune şi condiţii: „Nu daţi banii pe câini” – spune el, în condiţiile în care tribunul era recunoscut pentru grija pe care le-o purta animalelor fără stăpân.

Şi nu a fost singurul care şi-a oferit sprijinul. Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a decis să o angajeze pe una dintre fiicele lui Vadim Tudor pe un post de consilier parlamentar, convins că tânăra a moștenit „tot bagajul genetic” al tatălui ei.

Gigi Becali insistă că vrea să știe pe ce se duc banii lui, lucru care a deranjat familia Vadim Tudor.

„Fetița a zis că nu se atinge nimeni de căței. Pai ori ai spus că trebuie să supraviețuim, ori…Nu îmi place să fiu ipocrit. Dacă o fac din dragoste, vă ajut, dar nu mă duc să dau mâncare la câini pe banii mei niciodată”, a spus Gigi Becali.

„Doamna Doina m-a rugat să transmit domnului Gigi Becali că renunță la orice ajutor din partea lui. Renunță la orice ajutor din partea lui Gigi Becali”, a spus politicianul Marius Marinescu.

Anunţul  lui Gigi Becali cu ajutorul oferit vine după ce soţia lui Corneliu Vadim Tudor a anunţat că familia se confruntă cu mari greutăţi financiare după moartea soţului.

„Niciodată nu vom cere sprijinul pentru că nu cerșim sprijinul nimănui. Dacă domnul Gigi Becali dorește să ne ajute, ne poate ajuta. Rugămintea era față de dânsul, de cei care ne pot ajuta, cu un serviciu pentru cele 2 fete”, a spus Doina Vadim Tudor.

Impresionat de drama prin care trece familia lui Vadim, şi senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a decis sa angajeze una dintre fiicele acestuia pe un post de consilier parlamentar, fiind convins ca acestea au mostenit „tot bagajul genetic” al tatalui lor.

Acest post ar putea fi preluat de fiica mai mică a Tribunului, Eugenia, deoarece Lidia Tudor a anunţat deja că o viaţă politică nu i s-ar potrivi.

Milionarul din Statele Unite ale Americii, Nick Rădoi, sare şi el în ajutorul fetelor fostului politician. Jurnaliştii de la cancan.ro SCRIU că acesta le va ajuta pe Lidia şi Eugenia cu o importantă sumă de bani.

În plus, potrivit presei tabloide , cheltuielile cu înmormântarea Tribunului ar fi fost suportate fostul viceprimar PRM al Capitalei, Victor Iovici, cel pe care Tribunul îl alinta „infractor periculos” şi de Bebe Ivanovici, fost colaborator politic al Tribunului.

Între timp, oamenii au venit şi la o zi după înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor pentru a aprinde o lumânare la mormântul Tribunului.

Scandal între familia lui Vadim și Gigi Becali, din cauza câinilor

 

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)