Se anunță concurență serioasă pentru Netflix și Hbo Max / O nouă platformă de streaming a apărut în România

Se anunță concurență serioasă pentru Netflix și Hbo Max / O nouă platformă de streaming a apărut în România
Foto: Pixabay

Netflix, Hbo Max și Disney Plus vor avea concurență serioasă de acum înainte. O nouă platformă de streaming a apărut în România, iar utilizatorii primesc o nouă veste bună.

Toate serviciile disponibile pe noua platformă sunt gratuite, iar cei care vor să o acceseze nu trebuie obligatoriu să aibă și un cont.

Este vorba despre TV5 Monde Plus, disponibilă free pe teritoriul României, potrivit rtv.ro.

O nouă platformă de streaming a apărut în România

Platforma TV5 Monde Plus poate fi accesată gratuită și nu are nevoie de o înregistrare prealabilă. Aceasta are interfața și în limba română, iar printre conținuturile pe care le oferă se numără animații, filme, seriale, documentare, podcasturi, emisiuni de divertisment, conținut pentru tineret etc.

Numeroase filme și seriale sunt deja disponibile acolo, printre cele mai cunoscute numărându-se La fidelite, Toi&Moi, Lady Chatterley, Wilder, Mobile Home, Alice, La Guerre des sexes.

Aplicația TV5 Monde Plus poate fi accesată de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Descărcarea este valabilă și de pe televizoarele smart, dar, și din Magazin Play.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)