Se prelungește programul cu publicul la Serviciul de Pașapoarte din Capitală, în contextul cererii crescute

Se prelungește programul cu publicul la Serviciul de Pașapoarte din Capitală, în contextul cererii crescute
Se prelungește programul cu publicul la Serviciul de Pașapoarte din Capitală. Sursa: Instituția Prefectului Municipiului București / Facebook

Programul de lucru cu publicul al Serviciului de Pașapoarte din Capitală se prelungește de luni, odată cu creșterea numărului de solicitări. Decizia de prelungire a programului de lucru cu publicul la Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte a fost luată vineri de prefectul Bucureștiului, Toni Greblă.

Astfel, programul se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, și sâmbăta, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Aglomerație la Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte

„Decizia a fost adoptată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor care se prezintă la punctele de lucru din București ale Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte și în contextul creșterii numărului de solicitări în această perioadă”, se arată într-un comunicat emis de Instituția Prefectului Municipiului București.

Totodată, persoanele interesate de eliberarea și de înnoirea acestor documente pot, în continuare, să se programeze online pe platforma web https://epasapoarte.ro/.

Urmăriți B1TV.ro și pe