Sectorul 3, deja pregătit de sărbători cu mii de beculețe. Robert Negoiță: „Cetățenii ne-au cerut și era normal ca Primăria să fie sensibilă la solicitările lor” (VIDEO)

Sectorul 3, deja pregătit de sărbători cu mii de beculețe. Robert Negoiță: „Cetățenii ne-au cerut și era normal ca Primăria să fie sensibilă la solicitările lor” (VIDEO)
Captură Video B1 TV

Sărbătorile au venit mai repede în Sectorul 3 din Capitală, unde străzile au fost deja împodobite pentru Crăciun. Mii de luminițe îi vor încânta pe locuitorii din București pentru săptămânile ce vor urma iar, spre deosebire de ceilalți ani, nu doar parcurile au fost pregătite de sărbatoare, ci și bulevardele, informează B1 TV în cadrul Știrilor prezentate de Ștefan Pășcuță.

Sectorul 3 din Capitală e deja pregătit de sărbători

Începutul perioadei sărbătorilor de iarnă a fost marcat în Sectorul 3 cu multă voie bună, un peisaj de poveste și un spectacol de muzică. Cei mai fericiți au fost, bineînteles, copiii, pentru care Crăciunul deja a început.

Pentru prima oara în trei ani, Primăria a decis că nu doar parcurile să fie pregătite de iarnă, ci și bulevardele din 19 zone din sector.

„E prima dată când Primăria Sectorului 3… noi nu am mai pus pe bulevarde, n-am mai pus decât în parcuri beculețe de iluminat. Începând din acest an, o să avem și pe bulevarde, pentru ca cetățenii din Sectorul 3 merită iluminat festiv”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Iar pentru cei care-și fac grijă de consumul mare de energie pentru iluminare, primarul a oferit asigurari că s-au luat măsurile necesare în acest sens: „Tot ce înseamnă iluminat în Sectorul 3, finanțat de Primăria Sectorului 3, este iluminat pe led, deci eficiența energetică, ața cum puteți să vedeți, nu am exagerat. Pur și simplu vrem să avem atmosfera de sărbatori. Cetățenii ne-au cerut treaba asta și normal că Primăria să fie sensibilă la solicitările cetățenilor”.

În acest proces de înfrumusețare a sectorului, însă, Primăria Generală a Bucureștiul nu a dorit să contribuie.

„Îmi pare rău că Primăria Generală nu și-a alocat buget măcar un bulevard să facă, așa cum ar fi fost oarecum normal”, a spus Negoiță.

Dar, chiar și așa, cele 2433 de echipamente montate în sector reușesc să contureze un peisaj de poveste, de care bucureștenii se vor bucura în lunile de iarnă.

Urmăriți B1TV.ro și pe