Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cornelui Vadim Tudor să fie depus în cadrul instituţiei, așa cum a solicitat soția acestuia (VIDEO)

Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cornelui Vadim Tudor să fie depus în cadrul instituţiei, așa cum a solicitat soția acestuia (VIDEO)

UPDATE 14.25 Trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor nu va fi depus la Senat, așa cum a cerut soția liderului PRM, pentru că acesta a fost depus deja la Biserica Sfântul Gheorghe din Capitală, se arată în răspunsul transmis marți de Senat, potrivit B1 TV.

UPDATE 13.40: Senatul a precizat că sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cornel Vadim Tudor nu va fi depus în Senat, arată B1 TV.

Soția lui Cornel Vadim Tudor i-a solicitat lui Călin Popescu Tăriceanu permisiunea de a depune trupul neînsuflețit al soțului său în incinta Senatului.

Doina Vadim Tudor spune că solicitarea sa ar trebui aprobabtă în virtutea funcțiilor pe care Corneliu Vadim Tudor le-a deținut în timpul celor 25 de ani de democrație în Senatul României.

“Domnule Președinte al Senatului României

Subsemnata Vadim Tudor Doina, soția defunctului Corneliu Vadim Tudor, Președinte al Partidului România Mare, fost Senator al României din 1992-2008, fost Vice-președinte al Senatului României, cu respect că rugăm aprobarea depunerii trupului neînsuflețit al soțului meu, în holul Senatului, pentru a i se aduce un ultim omagiu de către colegi și de către cei care l-au cunoscut”, a scris Doina Vadim Tudor în cererea sa, conform stiripesurse.ro.

Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cornelui Vadim Tudor să fie depus în cadrul instituţiei