SENIOR EXPO! Romexpo vă invită la singurul târg din România dedicat seniorilor, în perioada 25-28 mai

SENIOR EXPO! Romexpo vă invită la singurul târg din România dedicat seniorilor, în perioada 25-28 mai

Între 25 si28mai 2017, Romexpo vă invită să participați la cea de-a douaediție a Senior Expo – târg dedicat seniorilor, un eveniment care își propune să reunească în același spațiu clinici și companii care ofera servicii medicale pentru cei trecuți de prima tinerețe, producători de echipamente și mobiler medical, agenții de turism și centre balneoclimaterice, bănci și companii de asigurări, producători și exportatori de produse de îngrijire și mulți alții.

Târgul susține persoanele vârstnice, dinamice, care se implică activ în viața comunității, și reprezintă o modalitate prin care seniorii au posibilitatea de a lua parte la activități cât mai diverse, potrivite vârstei și condiției de sănătate, de a socializa și de a petrece timpul într-un mod interesant și relaxant. De aceea, firmele expozante la Senior Expo vor prezenta produse și servicii special destinate seniorilor, nevoilor și pasiunilor lor!

Bella România va oferi vizitatorilor toate produsele din gama Seni la prețuri promoționale, Ubani va aduce cele mai îmbietoare arome naturale, într-o varietate de forme, de la odorizante de cameră, până la produse special create pentru îngrijirea pielii, produse pentru baie și aromaterapie, reprezentanții Chairmony, un brand revoluționar pe piața fotoliilor de masaj din România, vor explica celor care vor trece pragul târgului modul în care masajul conduce la ameliorarea sau chiar vindecarea diferitelor afecțiuni iar Pronat va participa cu cea mai nouă gamă de aparate de umidificare și purificare a aerului.

Senior Expo promite atât vizitatorilor, cât și expozanților, o experiență inedită, prin explorarea multiplelor modalități de relaxare și de petrecere a timpului liber pentru cei trecuți de prima tinerețe, dar și prin aducerea laolaltă a specialiștilor din domeniul medical care îi pot ajuta să se bucure de fiecare moment fără griji.

Romexpo și partenerii săi le-au pregătit tuturor participanților la prima ediție

Senior Expo activități conexe dintre cele mai variate. S.A.R.S România Search and Rescue Service România va prezenta nouțiuni de prim ajutor și resuscitare iar Asociația Națională a Pensionarilor din România va aduce în dezbatere teme de interes pentru seniori, precum locul și rolul pensionarilor în societatea romanească sau cum pot persoanele vârstnice să aibă o viață de calitate.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, cu sprijinul Fundației Crucea Alb-Galbenă din România și Asociației de Ajutor Mutual București, vor prezenta detalii despre Proiectul Butonul Roșu care implică un serviciu de teleasistență complementar celui de urgență, special conceput pentru vârstnicii care suferă de diferite probleme de sănătate, și vor explica rolul important al mișcării la vârsta a treia.

Societatea Română Alzheimer va readuce în discuție prin workshopuri tematici precum conexiunea umană cu ajutorul tehnologiei prin GPS, locuințele moderne dementia-friendly, sau jocurile serioase pentru pacienții cu boala Alzheimer.

Întregul program al manifestărilor conexe poate fi vizualizat la adresa: http://www.senior-expo.ro/manifestari-conexe.

Senior Expo se va desfășura în aceeași perioadă cu: TIBCO – târg internațional de bunuri de larg consum, Bookfest – Salon Internațional de Carte și Târgul de Nunți Ghidul Miresei.

Loc de desfasurare: Pavilionul C3

Program de vizitare:

25-27 mai 2017: 10.00-20.00

28 mai 2017: 10.00-18.00

Accesul este gratuit!

Pentru mai multe detalii, accesaţi: www.senior-expo.ro şi vizitaţi pagina de Facebook a evenimentului Senior Expo Romexpo!

Tags: