Sergiu, „tăticul călăreț” din Iași, s-a mutat, împreună cu familia sa în noua locuință. Cătălin Moroșanu a dezvăluit cum arată casa cumpărată în urma donațiilor

Sergiu, tăticul călăreț din Iași, s-a mutat, împreună cu familia sa în noua locuință. Cătălin Moroșanu a dezvăluit cum arată casa cumpărată în urma donațiilor
sursa foto:bzi.ro

Cătălin Moroșanu a anunțat că Sergiu, „tăticul călăreț” din Iași, s-a mutat, împreună cu familia sa în noua locuință cumpărată în urma donațiilor făcute de către românii care s-au arătat impresionați de povestea sa. Cel care a organizat campania de strângere de fonduri pentru Sergiu, după ce a aflat că el și familia sa are o situație socială precară a fost chiar luptătorul de K1 Cătălin Moroșanu.

În ultima sa postare pe rețelele de socializare, Cătălin Moroșanu a publicat imagini din noua locuință a lui Sergiu și a transmis un nou mesaj pentru românii care și-au arătat generozitatea.

“In sfarsit a venit clipa cea mare!Acum dragi romani puteti sa vedeti casa lui Sergiu! Este o minune infaptutita de voi, de inima voastra mare si spiritul vostru de romani adevarati! Jos este videoul, cu toata casa, curte, gradina,foisor si locul unde il va tine pe Suru, calul care l-a facut celebru pe ,,Taticul calaret”, a scris Cătălin Moroșanu.

Acesta a vizitat vineri noua locuință în care s-a mutat Sergiu, împreună cu jurnaliștii de la BZI.ro și a prezentat publicului imagini cu noul cămin primitor al tânărului.

Sergiu, „tăticul călăreț” din Iași are o nouă locuință în urma donațiilor

Amintim faptul că Sergiu a reușit să își cumpere noua sa locuință cu ajutorul donațiilor celor impresionați de povestea sa. În urma campaniei a fost obținută suma de 42.600 de euro cu ajutorul căreia Sergiu a cumpărat o casă cu trei camere. Proprietarii care au vândut casa lui Sergiu au fost la rândul lor impresionați de povestea sa și au hotărâ ca în prețul locuinței să lase și mobilierul.

Sergiu, a devenit cunoscut drept „tăticul călăreț” din Iași și a impresionat toată România după ce s-a dus călare, în plină pandemie de COVID-19, la maternitatea unde născuse soția sa.

Chiar și pe polițiști, care au considerat probabil că amendarea bărbatului ar fi în litera legii, dar nu și în spiritul ei, motiv pentru care l-au lăsat să plece doar cu un avertisment.

„M-a oprit poliția pe stradă. Nu mi-a dat niciunul nicio amendă, că i-am spus că sunt necăjit, nu am nicio posibilitate, nu am bani de taxi”, spunea Sergiu Ion Ciobotariu, după incident.

Povestea lui Sergiu a impresionat întreagațară

Povestea lui a devenit virală pe rețelele de socializare și totă țara s-a solidarizat pentru a-l ajuta să aibă condiții de trai mai bune.

De fapta lui Sergiu, „Tăticul călăreț” de la Iași, a rămas uimit și Cătălin Moroșanu, care împreună cu fratele său, Claudiu, l-au vizitat și i-au adus mai multe produse alimentare. Ulterior s-a ocpat de strângerea de fonduri necesare ca Sergiu și familia acestuia să aibă un trai în condiții decente.

Într-un anunț publicat pe Facebook, Moroșanu a precizat că Sergiu va merge la bancă și va avea un cont pe numele lui, unde urmează să fie virați banii de pe urma donațiile făcute de cei care au rămas impresionați de situația lui Sergiu Ciobotariu. Asta după ce s-a aflat că tânărul are o situație socială precare, trăieşte la marginea municipiului Iaşi, în zona Dallas, într-o locuinţă improvizată.

Ultima oră
19:45 - Germania îndeamnă la „prudență” în analizarea sancțiunilor pentru Rusia. Olaf Scholz: Trebuie să fim capabili să acționăm în caz de urgență
19:17 - Alexandru Rafila, întrebat dacă are „curaj” să își vaccineze copilul: Știe discuțiile legate de utilitatea vaccinării. E pregătit și chiar mă întreabă când îl vaccinez
19:00 - Alexandru Rafila: Probabil că săptămâna viitoare vom ajunge la 25.000 sau 28.000 de cazuri pe zi / Este aproape imposibil să nu te infectezi cu tulpina Omicron
18:43 - O fată de 13 ani a fost rănită de un recipient cu lichid inflamabil aprins, în județul Argeș. Recipientul ar fi fost aruncat dintr-o mașină
18:26 - SUA, pregătită să contracareze agresiunea rusă în orice scenariu. Antony Blinken: Alegerea este a lui Vladimir Putin. Diplomația, singura modalitate responsabilă pentru soluționarea crizei
18:02 - 11.743 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Doar 1.312 au venit pentru prima doză
17:48 - Incendiu violent în Covasna: 5 case au ars complet și alte 3 au rămas fără acoperiș. Au fost evacuate 19 persoane, printre care și doi copii
17:31 - Violențe la protestul anti-restricții de la Bruxelles. Forțele de ordine au intervenit cu tunuri cu apă și gaze lacrimogene (VIDEO)
17:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Paradoxul nefericirii profunde a omului care are tot ce-i trebuie (VIDEO)
17:07 - Ninsorile abundente au provocat un adevărat haos în Turcia: Mai multe persoane au murit sau au fost rănite în accidente rutiere. Numeroase localități au rămas izolate (VIDEO)