SNSPA își suspendă toate activitățile didactice, în urma măsurilor împotriva COVID-19

SNSPA își suspendă toate activitățile didactice,  în urma măsurilor împotriva COVID-19
Foto: Facebook/ Remus Pricopie

Școala Națională de Studii Politice și Administrative va suspenda cursurile în perioada 10 – 13 martie, ca urmare a măsurilor împotriva răspândirii coronavirusului. Decizia îi vizează doar pe studenții SNSPA.

„Având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), activitățile didactice la toate structurile academice din cadrul universității vor fi suspendate, în perioada 10-13 martie 2020, respectiv până la luarea unei decizii ulterioare.

De asemenea, toate evenimentele (conferințe, lansări de carte, workshop-uri, dezbateri etc.) care erau programate luna aceasta la sediul SNSPA vor fi anulate”, se arată într-un comunicat.

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a declarat că această măsură drastică este una de prevenție pe fondul creșterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

“Potrivit datelor prezentate de specialişti, problematica infectării cu noul coronavirus (Covid-19) este într-o dinamică insuficient cunoscută, așa că prefer o abordare precaută, care să ne ajute să-i protejăm pe studenți și să evităm eventuale probleme. Studenții SNSPA nu vor participa la cursuri până la finalul săptămânii, urmând ca vineri, 13 martie 2020, după o consultare mai largă, inclusiv cu autoritățile, să luăm o decizie privind modalitatea de desfășurare a cursurilor începând de luni, 16 martie 2020”, susține prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

Decizia îi vizează doar pe studenții SNSPA. Angajații universității își vor desfășura activitatea conform programului de lucru obișnuit.

Urmăriți B1TV.ro și pe