Șoferul care a călcat un câine pe o stradă din Galați a fost identificat de polițiști / Cățelul a fost operat de urgență

Șoferul care a călcat un câine pe o stradă din Galați a fost identificat de polițiști / Cățelul a fost operat de urgență
Foto simbol: Pixabay

Șoferul care a călcat un câine pe o stradă din Galați fără să încerce să îl ocolească a fost identificat de polițiștii orașului și va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de rănire sau schingiuire a unui animal, transmite News.ro.

Galați: Șoferul care a călcat un câine, identificat de polițiști

În spațiul public a apărut o filmare care arată că o mașină a trecut efectiv peste un câine, fără ca imaginile să indice că șoferul ar fi încercat să evite impactul, context în care polițiștii au început să caute persoana de la volan.

Ancheta a scos la iveală că a fost vorba despre o mașină de pompe funebre, care era condusă de un bărbat în vârstă de 58 de ani. El va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de rănire sau schingiuire a unui animal.

Câinele a fost operat de urgență și a supraviețuit, iar între timp a fost adoptat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)