Sorin Oancea, patronul B1 TV, audiat la DNA ca martor în dosarul lui Ludovic Orban: "E o răzbunare între oameni politici și de afaceri în care suntem trași și noi" (VIDEO)

Sorin Oancea, patronul B1 TV, audiat la DNA ca martor în dosarul lui Ludovic Orban: "E o răzbunare între oameni politici și de afaceri în care suntem trași și noi" (VIDEO)
foto: B1 TV

UPDATE 13:05: Sorin Oancea, patronul B1 TV, a oferit o serie de declarații la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost chemat în calitate de martor în dosarul în care este inculpat Ludovic Orban, arată B1 TV.

"Nu avem ce să ne reproșăm noi, ca post de televiziune", a declarat Sorin Oancea la ieșirea din sediul DNA. "E, mai degrabă, o răzbunare între oameni politici și de afaceri în care suntem trași și noi", a adăugat patronul B1 TV.

Cât despre întrevederile cu Ludovic Orban, acesta a specificat că s-a văzut cu fostul vicepreședinte al Camerei Deputaților în vinerea de dinainte ca acesta din urmă să fie audiat.

"Nu am discutat despre o sumă de bani, pentru că este ilegal, legea nu îți permite", a explicat Oancea. Întrebat fiind dacă i s-a adus la cunoștință identitatea denunțătorului lui Orban, Sorin Oancea a spus că nu știe și că nu are de unde să afle.

"Pare a fi o răzbunare", a declarat patronul B1 TV. "Doi oameni vorbind despre un al treilea, asta e o tâmpenie. Nu o văd ca pe o răzbunare pe mine, ci ca pe una pe el, ca pe o răfuială politică", a conchis acesta.

Sorin Oancea, patronul B1 TV, audiat la DNA ca martor în dosarul lui Ludovic Orban: "E o răzbunare între oameni politici și de afaceri în care suntem trași și noi"

#DIRECT_ONE_bzigq3#

Sorin Oancea, patronul postului de televiziune B1 TV, este audiat la sediul Direcției Naționale Anticorupție ca martor în dosarul lui Ludovic Orban, arată B1 TV.

"Presupun că este vorba despre dosarul lui Ludovic Orban. Am vorbit, evident, cu toți oamenii politici", a declarat Oancea.

"Legea interzice campania pe bani, e o lege așa cum o știți. Legea de finanțare a partidelor este extrem de proastă, să te oblige, ca televiziune privată, să te oblige să faci campanie gratuită", a continuat acesta.

Întrebat dacă s-a vorbit despre vreo sumă de bani în întrevederile cu Ludovic Orban, Sorin Oancea a precizat categoric că nu. De altfel, patronul B1 TV a adăugat că nu știe despre înțelegerea dintre Orban și omul de afaceri.

În cursul zilei de luni și Cozmin Gușă a fost chemat la DNA ca martor în același dosar.

Sorin Oancea, patronul B1 TV, audiat la DNA ca martor în dosarul lui Ludovic Orban

#DIRECT_ONE_vojsxm#

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE