Sorin Oancea, patronul B1 TV, audiat la DNA ca martor în dosarul lui Ludovic Orban: "E o răzbunare între oameni politici și de afaceri în care suntem trași și noi" (VIDEO)

Sorin Oancea, patronul B1 TV, audiat la DNA ca martor în dosarul lui Ludovic Orban: "E o răzbunare între oameni politici și de afaceri în care suntem trași și noi" (VIDEO)
foto: B1 TV

UPDATE 13:05: Sorin Oancea, patronul B1 TV, a oferit o serie de declarații la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost chemat în calitate de martor în dosarul în care este inculpat Ludovic Orban, arată B1 TV.

"Nu avem ce să ne reproșăm noi, ca post de televiziune", a declarat Sorin Oancea la ieșirea din sediul DNA. "E, mai degrabă, o răzbunare între oameni politici și de afaceri în care suntem trași și noi", a adăugat patronul B1 TV.

Cât despre întrevederile cu Ludovic Orban, acesta a specificat că s-a văzut cu fostul vicepreședinte al Camerei Deputaților în vinerea de dinainte ca acesta din urmă să fie audiat.

"Nu am discutat despre o sumă de bani, pentru că este ilegal, legea nu îți permite", a explicat Oancea. Întrebat fiind dacă i s-a adus la cunoștință identitatea denunțătorului lui Orban, Sorin Oancea a spus că nu știe și că nu are de unde să afle.

"Pare a fi o răzbunare", a declarat patronul B1 TV. "Doi oameni vorbind despre un al treilea, asta e o tâmpenie. Nu o văd ca pe o răzbunare pe mine, ci ca pe una pe el, ca pe o răfuială politică", a conchis acesta.

Sorin Oancea, patronul B1 TV, audiat la DNA ca martor în dosarul lui Ludovic Orban: "E o răzbunare între oameni politici și de afaceri în care suntem trași și noi"

#DIRECT_ONE_bzigq3#

Sorin Oancea, patronul postului de televiziune B1 TV, este audiat la sediul Direcției Naționale Anticorupție ca martor în dosarul lui Ludovic Orban, arată B1 TV.

"Presupun că este vorba despre dosarul lui Ludovic Orban. Am vorbit, evident, cu toți oamenii politici", a declarat Oancea.

"Legea interzice campania pe bani, e o lege așa cum o știți. Legea de finanțare a partidelor este extrem de proastă, să te oblige, ca televiziune privată, să te oblige să faci campanie gratuită", a continuat acesta.

Întrebat dacă s-a vorbit despre vreo sumă de bani în întrevederile cu Ludovic Orban, Sorin Oancea a precizat categoric că nu. De altfel, patronul B1 TV a adăugat că nu știe despre înțelegerea dintre Orban și omul de afaceri.

În cursul zilei de luni și Cozmin Gușă a fost chemat la DNA ca martor în același dosar.

Sorin Oancea, patronul B1 TV, audiat la DNA ca martor în dosarul lui Ludovic Orban

#DIRECT_ONE_vojsxm#

Urmăriți B1TV.ro și pe