Sorin Oprescu poate primi vizite de la familie. Avocații primarului general al Capitalei pun la cale strategia de apărare

Sorin Oprescu poate primi vizite de la familie. Avocații primarului general al Capitalei pun la cale strategia de apărare
Foto: stiripesurse.ro

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pune la cale, după grati, împreună cu avocaţii săi strategia pe care o vor adopta la judecarea cotestaţiei privind arestul preventiv, informează B1 TV.

Între timp, la arestul poliţiei ar putea ajunge şi fiul său care a venit în ţară în momentul în care a aflat că tatăl său a ajuns în Beciul Domnesc.

Dosarul lui Sorin Oprescu a fost deschis în urma unor plângeri depuse în martie de două persoane fizice, altele decât persoana care i-a dat banii, a declarat, şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Apărătorii lui Sorin Oprescu au fost de acord cu declarația șefei DNA privind inexistența unui flagrant, dar spun că există probleme de fond pe care vor încerca să le rezolve.

La percheziții s-au găsit și 5 arme de vânătoare în casa lui Sorin Oprescu, pentru care avea permis.

Miercuri este ziua în care primarul general al Capitalei poate primi vizite din partea familiei.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reţinut de procurorii anticorupţie după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind trims duminică noaptea de magistrații Tribunalului București. (Detalii AICI)

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)