DESCOPERIRE ȘOCANTĂ! Suma de BANI pe care o avea la el Ceaușescu atunci când a fost prins: Îți faci CRUCE după ce afli!

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ! Suma de BANI pe care o avea la el Ceaușescu atunci când a fost prins: Îți faci CRUCE după ce afli!

De-a lungul anilor, numeroase controverse s-au născut în jurul soților Ceaușescu.

CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FĂCUT ANUNȚUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC (GALERIE FOTO)

Atunci când cei doi au realizat că nșaterea revoluției nu este ceva căreia să-i poată face față, au decis să fugă din capitală, pe 22 decembrie, la bordul unui elicopter. Prima destinație a fost reședința de la Snagov, unde au ajuns în jur de ora 12:00, iar de acolo au decolat spre Târgoviște, potrivit cancan.ro.

BOMBA ANULUI ÎN LUMEA MUZICII: FUEGO ȘI MIRABELA DAUER AU FĂCUT TOTUL PUBLIC DESPRE RELAȚIA ASCUNSĂ! IRINA LOGHIN A RĂMAS MASCĂ

În apropiere de Boteni, armata a cerut elicopterului să aterizeze, soții Ceaușescu au abandonat aeronava și au pornit spre Târgovișet cu mașinile unor persoane oprite pe stradă de ofițerii de securitate.

ȘOC ÎN ROMÂNIA: SOȚII CEAUȘESCU AU FOST DEZGROPAȚI! LEGIȘTII AU RĂMAS INTERZIȘI CÂND AU VĂZUT CE AVEA ÎN GURĂ NEVASTA DICTATORULUI

Nicolae și Elena Ceaușescu au stat ascunși, iar pe seară au mers la sediul Miliției Județene, ocupat între timp de revoluționari.

Cei doi au fost percheziționați, dar… surpriză! Nu s-a găsit nimic asupra lor. Fostul președinte comunist nu purta bani la el fiindcă, de obicei, nu avea nevoie.

Se pare că el și Elena Ceaușescu își țineau toate lucrurile de valoare în poșetă.