Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19

Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov / Foto: Scjuilfov.ro

Spitalul Județean de Urgență Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19. Anunțul a fost de către Consiliul Județean Ilfov, în cursul zilei de miercuri.

Este important de menționat faptul că CJ Ilfov susține că pacienții internați în prezent în unitatea medicală nu vor fi evacuați, iar în ATI sunt 15 paturi destinate pacienților bolnavi de COVID-19.

Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților COVID-19

Pacienţii care se află acum internaţi în spital nu vor fi evacuați. La Spitalul Judeţean Ilfov sunt 15 paturi, în Secţia de terapie intensivă, pentru pacienţii COVID-19”, se precizează într-un comunicat al CJ Ilfov, potrivit Agerpres.

Spitalul Județean Ilfov a fost unitate suport pentru pacienții bolnavi de COVID-19, din 27 iunie 2020, până în data de 1 august 2021.

Din august 2021 și până în prezent, Spitalul Județean Ilfov a fost unitate mixtă, deservind atât pacienții diagnosticați cu COVID-19, cât și restul bolnavilor internați sau ce necesitau îngrijiri medicale.

În judeţul Ilfov sunt 30 de centre de vaccinare deschise în acest moment. Nu există liste de aşteptare, iar procesul vaccinării este foarte rapid”, a mai declarat prefectul județului, Hubert Thuma.