Stenograme incendiare: Cum îi păcălea baronul Nicușor Constantinescu pe magistrați că este internat (VIDEO)

Stenograme incendiare: Cum îi păcălea baronul Nicușor Constantinescu pe magistrați că este internat (VIDEO)
Foto: kmkz.ro

Apar dezvăluiri incendiare despre fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa! Nicuşor Constantinescu se interna în spital de fiecare dată înaintea unui termen de judecată, pentru a tergiversa un proces. Mai multe stenograme scot la iveală modul în care îi păcălea Nicuşor Constantinescu pe judecători că este în spital, în timp ce petrecea în staţiunea Mamaia. Magistraţii au decis că judecarea cazului se va face cu politicianul în arest, la Spitalul Penitenciarului Poartă Albă.

Stenograme incendiare: Cum îi păcălea baronul nicușor constantinescu pe magistrați că este internat

#DIRECT_ONE_uv8zd8#

Baronul de Constanţa, Nicuşor Constantinescu a fost supus unui mandat de supraveghere tehnică emis de judecători, scriu jurnaliştii de la Adevărul. Totul după ce a refuzat să se prezinte la Curtea de Apel Constanţa la audierile finale din dosarul Centrului Militar Zonal. În acest proces, Constantinescu a contestat o condamnare de trei ani şi jumătate pentru abuz în serviciu, dată de Tribunalul Constanţa.

Potrivit judecătorilor, fostul şef de consiliu judeţean susţinea că este internat la Sanatoriul Techirghiol pentru a nu se prezenta la instanţă, deşi părăsea frecvent unitatea medicală. În tot acest timp, în acte apărea ca fiind internat. Potrivit magistraţilor, Nicuşor Constantinescu rămânea în sanatoriu doar pentru perioade scurte de timp, atât cât să treacă termenul de judecată.

Nicuşor Constantinescu figura ca internat în Sanatoriul Techirghiol în perioada 4 mai -14 mai 2016, pentru tratamente de recuperare. Dar se arăta mai preocupat de organizarea unei petreceri, decât de a se însănătoşi. O demonstrează discuţiile telefonice cu colegii săi.

"Fost coleg: Bă, pe 15 ne vedem!

Nicuşor Constantinescu: Pe 14, mă, nu pe 15!

Fost coleg: Pe 14, tăticule!

Nicuşor Constantinescu: Păi da…nu vii pe 13, să facem un antrenament?

Fost coleg: Păi vin pe 13…pe 12, tăticule şi plec pe 2-3.

Nicuşor Constantinescu: Da, cum vrei.

Fost coleg: Să-mi pregăteşti tu o cameră…plătesc, nu…!

Nicuşor Constantinescu: Îţi fac cu…evantai, cu vedere la mare, cum vrei tu!

Fost coleg: Păi aicea cum vin, vin cu…soţia, cu amanta sau găsesc eu acolo?

Nicuşor Constantinescu: Cu cine vrei tu vii, ce…"

Nicuşor Constantinescu ţinea legătura şi pe SMS cu foştii săi colegi, potrivit Adevărul.ro. Totul pentru ca cheful intens planificat să iasă bine.

"Pe 14 mai eşti invitat la Constanţa, 25 de ani de la absolvirea Institutului de Marină. Petrecerea începe vineri seara. Vino şi tu, la Mamaia. Nicule, Bebe Grevutu e la Constanţa, la cursuri. Poate să vină de mâine la hotel? Sunt camere? O să stea şi la petreceri cu noi! Nicuşor Constantinescu: „Da. Să meargă la Hotel. Îi rezerv eu", scria într-un SMS.

Pe data de 14 mai 2016, Nicuşor Constantinescu a mers la Universitatea Maritimă Constanţa unde a participat la întâlnirea aniversară după 25 de ani de la absolvirea cursurilor.

"Curtea de Apel constată că inculpatul a plecat de mai multe ori din Sanatoriul Techirghiol, până la Constanţa şi retur, s-a deplasat în diferite locaţii în municipiul Constanţa, în mai multe rânduri, pe parcursul mai multor ore"

Urmăriți B1TV.ro și pe