Sting va concerta pentru a treia oară în România

Sting va concerta pentru a treia oară în România
Foto: cosmopolis.ch

Cunoscutul artist britanic, Sting, va reveni în România pentru un concert alături de live band şi orchestra simfonică pe 6 iunie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti după ce a mai susţinut concerte la Bucureşti în 1996 şi 2009.

Conform Live Nation şi Emagic, Sting va concerta la Bucureşti în cadrul turneului mondial Symphonicity. Artistul a decis să îşi prelungească turneul în Europa cu noi show-uri în Franţa, Italia, Germania şi Europa de Est.

Ineditul turneu propune mai multe hituri semnate Sting într-o nouă versiune, re-orchestrate pentru aranjament simfonic. Astfel fanii artistului vor putea asculta hituri precum “Englishman in New York” sau “Desert rose” interpretate într-o manieră complet diferită de cea originală. De asemenea show-urile vor cuprinde şi cele mai cunoscute piese The Police, formaţia din care Sting a plecat în 1984 pentru o carieră sol

Ca artist solo şi membru al trupei The Police, Sting, a primit nu mai puţin de 16 premii, printre care un Glob de Aur, un Emmy sau trei nominalizări la Oscar. În 2004, britanicul a fost inclus în prestigiosele topuri “Rock and Roll Hall of Fame” şi “Songwriters Hall of Fame”.

Concertul de la Bucureşti din 6 iunie va fi organizat de Emagic, biletele fiind disponibile începând de vineri, 25 februarie pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta. Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de preţ: 135, 195, 295 sau 395 de lei.

Sting revine în concert la Bucureşti