Suspiciuni de fraudă: 22 de milioane de euro de la Agenția de Dezvoltare Rurală au fost epuizate în șase minute

Suspiciuni de fraudă: 22 de milioane de euro de la Agenția de Dezvoltare Rurală au fost epuizate în șase minute
Foto: libertatea.ro

Ministrul Agriculturii a trimis Corpul de Control la Agenția de Dezvoltare Rurală după ce toate cele 22 de milioane de euro care ar fi trebuit să ajungă pentru tot anul au fost epuizate în şase minute, informează Digi24.

Milioanele de euro, bani europeni, au fost alocate pentru refacerea infrastructurii agricole. Proiectele trebuiau depuse începând din 25 mai, ora 9.00, dar toate fondurile au fost epuizate în șase minute. 25 de proiecte au fost depuse, iar cei care nu au mai apucat au depus reclamații.

Din acest motiv, Ministrul Agriculturii a decis să trimită Corpul de Control. Totodată, potrivit unor surse, formularele au fost schimbate cu o seară înainte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu