Sute de polițiști au protestat față de scăderile salariale: Manifestanții au purtat măști Anonymous (VIDEO)

Sute de polițiști au protestat față de scăderile salariale: Manifestanții au purtat măști Anonymous (VIDEO)
Foto: B1 TV

Salariile mici au scos Poliţia Locală în stradă. Sute de persoane au protestat în Piaţa Constituţiei faţă de noile scăderi salariale, dar şi de tăierea normei de hrană, de la 700 lei până la suma de 300 lei. Ba mai mult în semn de protest, oamenii legii au venit la miting cu măşti albe, devenite celebre după ce le-au purtat cei din gruparea Anonymous. Şi asta pentru că, după cum spun chiar poliţiştii, sunt priviţi ca nişte. anonimi de guvernanţi.

Sute de angajaţi ai Poliţiei Locale au ieşit în stradă pentru a protesta faţă salariile mici dar şi de tăierea normei de hrană, de la 700 lei până la suma de 300 lei.

Oamenii legii au ales un mod inedit de la protesta. Poliţiştii locali au venit cu măşti Anonymus pe faţă pentru a atarge atenţia guvernanţilor că nu sunt „anonomi”.

”Masca Anonymus insemana ca am ramas anonimi, cu toate ca suntem in fiecare zi la munca. Vrem să ieșim și noi la lumină, să fim ascultați, să fim luați în seamnă de către guvernanți, după atâția ani de zile”, a afirmat un protestatar.

Protestul a adunat poliţişti locali din toată ţara.

Oamenii se plâng că Poliţia Rutieră sau alte departamente ale Poliţiei nu sunt afectate de această reducere a normei de hrană.

Polițiștii locali, protest cu măști Anonymous