Tatăl fostului fotbalist Mihai Neșu a murit: „S-a stins după o săptămână la terapie intensivă”

Tatăl fostului fotbalist Mihai Neșu a murit: „S-a stins după o săptămână la terapie intensivă”
Foto: VoceaTransilvaniei.ro

UPDATE 19.25: Într-o scrisoare emoționantă postată pe Facebook, Mihai Neșu a vorbit despre drama prin care trece, negând varianta unei posibile sinucideri a tatălui său.

“Azi noapte a murit si tata. Nu s-a sinucis asa cum s-a anuntat. S-a stins dupa o saptamana la terapie intensiva, chinuit fiind de insuficienta cardiaca, respiratorie si renala. Dumnezeu sa-l odihneasca! Ma bucur ca m-am intors din Olanda si am putut fi langa parintii mei in ultimele lor luni. Sa-i mai supar putin cu obrazniciile mele. E un an foarte trist, dar asta ii cursul vietii si cu ajutorul lui Dumnezeu depasim toate momentele grele. Multumesc tuturor pentru suport si celor din media, care m-au cautat, sa ma ierte, dar sa ma inteleaga ca nu vorbesc cu ei”, a scris Mihai Nesu pe pagina de Facebook a fundației sale.

Fostul fotbalist internaţional Mihai Neşu primeșe o nouă lovitură. Tatăl acestuia, medicul Mircea Neşu, a murit. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre o sinucidere, informează VoceaTransilvaniei.ro.

Potrivit unor surse, dr. Mircea Neşu ar fi înghiţit medicamente, fiind găsit mort, în această dimineaţă, în locuinţa sa din Oradea

Poliţia din Oradea confirmă decesul, însă nu deţine mai multe informaţii.

Decesul tatălui fostului fobalist vine la doar câtva luni după moartea mamei lui Neșu din primăvara acestui an, femeia fiind diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulţi ani. Tragedia de atunci l-a determinat pe Neşu să se mute definitiv în România, alături de tatăl său.

Medic de profesie, Mircea Neșu a fost și fotbalist în prima ligă și a activat apoi ca arbitru între 1978 și 1986.

Tags:
Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat pe tot parcusul Congresului (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)