Taxi a lansat piesa ”Domnu’ Soros”, în care ironizează teoriile din jurul miliardarului: Mă scuzaţi că îndrăznesc, dar trec anii, mie când îmi daţi banii? (VIDEO)

Taxi a lansat piesa ”Domnu' Soros”, în care ironizează teoriile din jurul miliardarului: Mă scuzaţi că îndrăznesc, dar trec anii, mie când îmi daţi banii? (VIDEO)
foto: Metropotam

În ton cu ultimele tendințe, și trupa Taxi a lansat o nouă piesă, o baladă dedicată lui George Soros. În stilul trupei, cântecul este o satiră, o ironie privitoare la agitația care s-a format în jurul teoriilor conform cărora omul de afaceri ar fi sponsorizat protestele, oferind 100 de lei pentru un om, 50 de lei pentru copil și 30 de lei pentru un câine.

În mediul online tot mai multe fotografii au apărut, ironizând informația oferită de un post de televiziune. Astfel, o girafă falsă apărută la proteste ar fi luat 500 de lei, iar un căluț de jucărie ar fi fost și el plătit.

Iată cântecul care a devenit viral:

Taxi a lansat piesa ”Domnu' Soros”, în care ironizează teoriile din jurul miliardarului: Mă scuzaţi că îndrăznesc, dar trec anii, mie când îmi daţi banii?

#DIRECT_ONE_rp90ut#