Temperaturi anormal de mari în acest weekend: Câte grade vor fi în Bucureşti, dar şi în restul ţării (VIDEO)

Temperaturi anormal de mari în acest weekend: Câte grade vor fi în Bucureşti, dar şi în restul ţării (VIDEO)

Am intrat în ultima lună de iarnă şi totuşi afară sunt 10 grade! Colac peste pupăză, este şi soare. Iar vremea anormal de caldă va continua şi în perioada următoare. Sâmbătă, temperatura maximă va ajunge la 17 grade Celsius.

"Vineri vor fi temperaturi maxime de până la 14 grade, cu 11 grade şi în Bucureşti, unde cerul este deja senin şi soarele cam îşi face simţită prezenţa. Cam aşa va fi si in restul teritoriului.

Mâine, o mică schimbare dacă este să vorbim despre vestul ţării unde o să apară înnorări şi ploi slabe, în timp ce în restul teritoriului predomină cerul variabil cu mult soare şi cu temperaturi în uşoară creştere", a precizat Dinu Mărăşoiu, meteorolog ANM.

Sâmbătă, vremea va fi şi mai caldă! Temperaturile vor similiare cu cele obişnuite de la sfârşitul lunii martie.

"Maximele de sâmbătă sunt şi mai mari decat mâine, cel puţin în partea de sud-est a ţării, unde vor fi chiar şi temperaturi în medie cu 10 grade mari mari decât ar fi normal pentru această zi de februarie şi se vor înregistra în jur de 16-17 grade Celsius, valori maxime cu 15-16 grade temperaturi maximă sâmbătă şi în Bucureşti", a afirmat meteorologul ANM.

Temperaturi anormal de mari în acest weekend: Câte grade vor fi în Bucureşti, dar şi în restul ţării

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.