Teo, de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut dor de România mea

Teo, de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut dor de România mea
Foto: bzi.ro

Teo Trandafir a trimis o scisoare deschisă agenţiei Mediafax, în care mulţumeşte celor care o susţin, precum şi ziariştilor care nu au făcut subiect de cancan din probleme ei de sănătate, şi recomandă ca orice alte informaţii, care nu vin din partea clinicii AKH, să fie tratate cu rezervă.

Teo mulţumeşte tuturor celor care i-au trimis mesaje încurajatoare, şi îşi cere scuze că sănătatea nu i-a permis să le răspundă tuturor.

“Aş vrea să pot să-i văd pe toţi, să-i strâng în braţe şi să le mulţumesc că mă susţin”, a spus fosta vedetă TV.

Citeşte AICI integral scrisoarea trimisă de Teo Trandafir.

Ea remarcă faptul că ziariştii, unii foşti colegi şi prieteni, au înţeles că trece prin cele mai dificile perioade ale vieţii ei, şi nu au făcut din acest subiect “o marfă bună de vândut pe piaţă”.

Teo speră ca problemele ei de sănătate să fie în continuare un subiect tratat cu delicateţe, întrucât îşi doreşte “tare mult ca Maia, fiica ei, să nu se sperie când deschide televizorul şi află informaţii despre ea”.

De asemenea, Teo recomandă ca orice alte “declaraţii bombastice”, venite din partea unor rude sau “cunoştinţe” din ţară, să fie tratate rezervat, şi să se folosească în continuare ca unică sursă de informaţie credibilă, medicii care se ocupă de sănătatea ei.

“Oricât ar suna de patetic pentru unii, după două luni de stat aici mi s-a făcut un dor de România mea de nu vă pot spune. Vă sărut şi nu fiţi îngrijoraţi, sunt pe mâini bune”, a conchis Teo.