Detalii inedite din culisele thriller-ului horror ”The Nun”, filmat în România: Regizorul a avut ”o întâlnire paranormală” (VIDEO)

Detalii inedite din culisele thriller-ului horror ''The Nun'', filmat în România: Regizorul a avut ''o întâlnire paranormală'' (VIDEO)

Detalii inedite din culisele filmului „Călugăriţa: Misterul de la mănăstire”, thriller-ul horror filmat în întregime în România. Regizorul britanic Corin Hardy, care se declară un sceptic, a povestit că la Mogoşoaia a avut parte de o întâmplare paranormală. Scenariul a fost de la început gândit pentru România şi a fost filmat în mai multe castele din ţară. Timp de 38 de zile, sute de oameni au muncit pentru ca totul să fie perfect, informează B1 TV.

Filmul ”Călugăriţa: Misterul de la mănăstire” este cel mai aşteptat film horror al momentului, iar toate scenele au fost filmate exclusiv în România. Noua producţie explorează un colţ întunecat al universului „The Conjuring”, ale cărui filme au doborât recorduri şi au înspăimântat spectatori din toată lumea.

Cei din echipa de filmare au povestit detalii incredibile. Regizorul britanic Corin Hardy, în vârstă de 43 de ani, a făcut o mărturisire şocantă: am avut parte de o întâlnire supranaturală cu fantomele a doi soldaţi români.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Monitoarele nu se aflau pe coridor, ci într-o cameră complet izolată şi întunecată. Fiindcă mişcarea camerei necesita un dolly lung, acesta era poziţionat încă de la intrarea pe coridor şi până la ieşire. Am intrat în camera monitoarelor şi am văzut doi tipi aşezaţi pe scaune în stânga mea, i-am salutat şi m-am aşezat cu spatele la ei, urmărind monitoarele timp de 15 minute în timpul filmării. Eram entuziasmat că filmarea a ieşit bine şi m-am întors ca să-i întreb dacă au văzut că ieşise perfect. Însă nu se mai afla nimeni acolo. Şi nici scaunele nu existau”, a povestit regizorul, citat de Adevărul.

O altă întâmplare stranie a fost că în drum spre Criş echipa a simţit un miros apăsător de ars în acelaşi punct al drumului, în fiecare zi, fapt pentru care nu a existat nicio explicaţie.

Scenariul a fost de la început gândit pentru România. „The Nun” a fost filmat la Castelul Corvinilor, Castelul Bethlen din Criş, în tunelele de la Mogoşoaia, în Sighişoara, la Copşa Mare şi la Palatul Parlamentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)