TI10, cel mai mare turneu de Dota 2, afectat de restricțiile din București. Condițiile în care se va desfășura

TI10, cel mai mare turneu de Dota 2, afectat de restricțiile din București. Condițiile în care se va desfășura
Cel mai mare turneu de Dota 2 din lume, The International 2021 (TI10), se va desfășură la București, fără spectatori.
Turneul cu cel mai mare premiu financiar din industrie urmează să aibă loc fără spectatori pe stadionul Național Arena, din cauza creșterii numărului mare de cazuri COVID și a noilor restricții impuse în București, potrivit start-up.ro.

Organizatorii au luat decizia de a restitui biletele achiziționate și de a continua evenimentul fără mulțimi în tribune.

Ultimele două turnee majore de Dota 2 au fost jucate fără spectatori, însă toată lumea spera ca TI10 să fie jucat ca în trecut, cu o mulțime de oameni pe stadion.

„Am evaluat cu atenție creșterea continuă a cazurilor Covid în România, precum și introducerea noilor restricții locale în București. Pentru a asigura siguranța tuturor jucătorilor, talentelor și personalului de producție care participă la eveniment, am decis să rambursăm toate vânzările de bilete pentru The International 2021. Nu am vrut nimic altceva decât să primim fanii în direct la eveniment, dar nu mai putem face acest lucru într-un mod care ne permite să acordăm prioritate sănătății și bunăstării atât a membrilor publicului, cât și a participanților. Cei care au cumpărat bilete vor primi automat o rambursare completă. Internaționalul 2021 va începe conform planificării pe 7 octombrie și așteptăm cu nerăbdare să primim pe scenă cele mai bune echipe Dota din lume și să împărtășim experiența online cu milioane de fani din întreaga lume”, au spus cei de la Valve.