Tipuri populare de sneakers pentru femei

Dacă vorbim de ţinute urbane moderne, cu siguranţă spunem pantofi sneakers, ușori, comozi, confortabili care permit crearea unor combinaţii autentice. Pantofii sport urbani sunt acele articole care îşi găsesc locul lejer în outfiturile casual, smart şi chiar în cele semiformale. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim care sunt cele mai populare tipuri de sneakers pentru femei.

Care sunt modele de sneakers populari şi cum pot fi combinate în ţinute geniale?

Fără doar şi poate, pe lista celor mai populari sneakers se găsesc cei ce se aseamănă cu pantofii folosiți pentru antrenamente, cei cu talpă înaltă, dar şi cei cu inserţii metalice şi design cosmopolit. În tendinţe sunt pantofii sport cu versatilitate ridicată, care pot fi combinaţi facil cu blugi şi pulovere comode dar şi cu fuste scurte sau pantaloni din piele.

Pentru ţinutele în stil sport pot fi selectaţi sneakersii clasici, cu aspect minimalist, cu talpă ergonomică ce asigură confort ridicat. În sezonul cald, pot fi abordați pantofi sport cu plasă sau cei cu material subțire care asigură o bună ventilare a picioarelor. Pentru perioadele mai reci pot fi selectați sneakersii înalți până la glezne care sporesc confortul termic ridicat şi care pot fi combinaţi lejer cu rochii din lână sau salopete cochete.

Chiar şi outfiturile semiformale pot fi completate de sneakers. Totuși pentru a beneficia de aspectul profesional impecabil, în astfel de situații trebuie alese modelele minimaliste, cu puține detalii accesorizante, de preferat în culori neutre.

Cum alegi sneakersi potriviți?

Doamnele care doresc să creeze outfituri în tendinţe trebuie să acorde un minim de atenţie aspectelor legate de design şi materiale. O pereche de pantofi sport urbani vor oferi un plus de valoare ţinutei. Pentru combinațiile sport cu hanorace, pantaloni leggings pot fi aleși pantofi care se aseamănă foarte mult cu cei de antrenament. Sunt potrivite modelele în culori dinamice, cu inserţii din piele sau şireturi colorate.

Outfiturile în stil urban sunt completate perfect cu sneakersi albi, negrii sau cu cei cu inserţii metalice. Sunt potriviți pantofii cu tălpi înalte cu aspect ușor asimetric. Pantalonii din piele, fustele pantalon şi salopetele rafinate pot fi completate în mod natural cu sneakersii din piele sau materiale ecologice cu design minimalist. Aceleași combinaţii vestimentare pot fi personalizate de sneakersi accesorizați cu detalii metalice sau şireturi multicolore.

Cum am precizat, outfiturile semiformale pot fi creionate în jurul pantofilor cu design minimalist, care conferă confort maxim și un plus de încredere celor ce aleg să îi poarte.

De unde achiziţionezi sneakersi în tendinţe?

Poţi cumpăra pantofi sneakersi moderni, în tendinţe din magazinele CCC, direct de pe site accesând pagina dedicată sau în aplicația Club CCC. Aici găsești modele variate, cu linii cosmopolite, realizate de producători consacraţi, ce se diferențiază prin design modern şi calitate excepțională. Ofertele propuse de CCC sunt mai mult decât tentante.

În final trebuie precizat că sneakersii au devenit elemente definitorii pentru cultura urbană. Sunt pantofi purtați cu plăcere, datorită confortului ridicat pe care îl asigură. Au avantajul că sunt foarte variaţi din punct de vedere al stilului şi aspectului deci chiar şi cele mai pretenţioase dintre consumatoare pot descoperi cu uşurinţă modele reprezentative.