Trafic infernal pe Valea Prahovei: „Această coadă o vedem de 20 de ani” (VIDEO)

Trafic infernal pe Valea Prahovei: Această coadă o vedem de 20 de ani (VIDEO)
Foto ilustrativ: Facebook

Și în acest an românii care au dorit să petreacă minivacanța de Ziua Națională au avut de îndurat ore bune în traficul infernal de pe Valea Prahovei.   La Comarnic a fost trafic intens pe sensul de mers București-Brașov și s-a circulat în coloană pe o distanță de șase kilometri, de la km 101+500m până la km 107. De asemenea, pe raza stațiunii Sinaia polițiștii raportează trafic intens pe sensul de mers spre Brașov.

La Bușteni a fost trafic intens pe pe sensul de mers Bucuresti – Brasov și coloană în mișcare de la km. 130 până la km 131.

Despre aglomerația de pe Valea Prahovei, jurnalistul Ștefan Etveș a spus că de 20 de ani se vorbește despre Autostrada Comarnic-Brașov, dar aceasta este în continuare la stadiul de studiu de fezabilitate:

“Această coadă o vedem de 20 de ani. Această coadă legat de tot ce înseamnă Valea Prahovei, o parcare națională, o vedem de 20 de ani. Din anii 2000 vorbim de Autostrada Comarnic-Brașov. La mulți ani, România! La mulți ani românilor din Valea Prahovei! La mulți ani românilor din trafic! Autostrada Comarnic-Brașov este la stadiul de studiu de fesabilitate. Este al treilea. În următorii 10-15 ani tot acolo vom fi!”.

La rândul ei, Mediucul Anca Vereanu a povestit că a stat mai bine de opt ore în trafic pentru a ajunge la Bran:

“Am avut un sentiment, aș fi vrut să pedepsesc pe cineva dacă mi-ar fi venit în față din clasa politică. Am zis că dacă îl văd pe președinte îmi vine să îl iau la palme și pe el și pe toți miniștrii. Suntem atât de frustrați să stai opt ore jumate ca să ajungi să faci 160 de km. Avem o casă la Bran, nu ne bucurăm de ea decât de două ori pe an pentru că este un coșmar acest drum. Este imposibil ca la 34 de ani de la revoluție această autostradă să nu fie făcută. Nici Valea Oltului nu este făcută. Avem președinte de la Sibiu. Cum circulă președintele ăsta? Nu îi e rușine? Avem ministru al Transporturilor care a fost prim-ministru Grindeanu a fost prim-ministru. L-am avut pe Băsescu care a fost ministrul Transporturilor. Românii votează incompetența! Oamenii trebuie să aleagă niște oaemni educați care au un trecut, să fi făcut ceva în viața lor”.

Urmăriți B1TV.ro și pe