Tudor Giurgiu, după ce un film despre HOMOSEXUALI a fost întrerupt la MȚR de un grup de “CREȘTINI”: “Ni s-a recomandat ALIFIE. Propun ca de-acum încolo sălile să asigure și…” (FOTO)

Tudor Giurgiu, după ce un film despre HOMOSEXUALI a fost întrerupt la MȚR de un grup de “CREȘTINI”: “Ni  s-a recomandat ALIFIE. Propun ca de-acum încolo sălile să asigure și...” (FOTO)
Tudor Giurgiu (Foto: Facebook)

Reacție dură a reputatului regizor român Tudor Giurgiu după incidentul halucinant de la Muzeul Țăranului Român.

Duminică, proiecția filmului “120 BPM/bătăi pe minut” a fost întreruptă de un grup de “creștini” cu icoane în mâini, care au început să cânte „Mântuiește, Doamne, poporul tău!” și care au afișat mesaje precum “România nu e Sodoma și Gomora” (Detalii AICI).

“Nu credeam să mi se întîmple așa ceva. O gașcă de creștini-extremiști a întrerupt proiecția filmului 120 BPM la cinematograful din Muzeul Țăranului. ‘Grand Prix’ de la Cannes 2017 e sabotat cu un happening/circ ieftin, cu doamne cu icoane, cu tineri cu privirea sticloasă. Am ascultat cântece bisericești și în continuare mi se pare ireal că așa ceva se poate întâmpla azi, în România. Recomand bandei de agitatori să continue periplul la ‘Soldații’ și ‘O femeie fantastică’. #rușine”, a scris regizorul duminică seară, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Tudor Giurgiu / Facebook.

“LATER EDIT: ni s-a recomandat alifie pentru finalul proiecției. Proiecția nu s-a mai reluat. Propun ca de-acum încolo sălile care mai proiectează filme ‘cu gay’ să asigure și costume de protecție, căști, scuturi, toate cele”, a adăugat Tudor Giurgiu.

Foto: Tudor Giurgiu / Facebook.

Foto: Tudor Giurgiu / Facebook.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:03 - Carburanții s-au scumpit din nou. Diferența preț motorină-benzină a ajuns la un nivel record
13:49 - Un propagandist are o criză de nervi pentru că rușii nu vor să moară pe front: „Ești putreziciune, gunoi! Dumnezeu știe cum să-i urască pe cei ca tine, să-i ardă!” (VIDEO)
13:48 - Igor Dodon, mesaj cu „mult respect și din toată inima”, de ziua lui Putin: „În aceste vremuri grele îți doresc putere, forță și credință”
13:40 - 15% dintre benzinăriile din Franța s-au închis, din lipsă de carburant
13:24 - După ce Avocatul Poporului și o țară întreagă au criticat ordinul dat de Ministerul Educaţiei, Guvernul mărește sumele alocate elevilor pentru transport
13:15 - Soldații ruși își făcuseră locuri de dormit în cuștile porcilor și au trăit în mezerie, la Herson (video)
13:09 - Controverse legate de noile Legi ale Justiției. Răspunsul lui Klaus Iohannis, întrebat dacă Parlamentul trebuie să aştepte opinia Comisiei de la Veneţia (VIDEO)
12:54 - Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre conflictul cu Laurențiu Reghecampf: „Sunt sclipitoare. Dacă unul a plecat, au rămas alți patru”
12:35 - Premiul Nobel pentru Pace în 2022: Ales Bialiatski, Organizația rusă pentru Drepturile Omului și Organizația Ucraineană pentru drepturile omului
12:35 - Klaus Iohannis: Îndeplinim din 2011 criteriile pentru Schengen, lucru verificat și răsverificat / Premierul olandez Mark Rutte vine săptămâna viitoare în România (VIDEO)