Tudorel Filimon urmărit de La Bloc și la 69 de ani: „Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa!”

Tudorel Filimon urmărit de La Bloc și la 69 de ani: Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa!

Tudorel Filimon a împlinit azi 69 de ani și mărturisește, cu umor, că și azi, la 15 ani de când s-a încheiat serialul La Bloc, lumea îl asociază în continuare cu simpaticul nea Popa, personaj căruia i-a dat viață cu atât talent. Actorul nu este însă deranjat de faptul că puțini știu cum se numește, de fapt, în viața reală.

Tudorel Filimon urmărit în continuarea de personajul nea Popa!

La începutul anilor 2000, Tudorel Filimon îl interpreta pe nea Popa, personajul încurcă-lume din La Bloc, serial care s-a bucurat de un succes enorm. Alături de Americanu, Nelu, Costel, Lili și Bella, nea Popa stârnea hohote de râs cu aproape două decenii în urmă… Deși serialul s-a încheiat de mult, este reluat și acum, un motiv în plus ca personajele să fie cunoscute chiar și de o generație care la vremea respectivă nu era născută… Drept urmare, Tudorel Filimon este strigat și în ziua de azi nea Popa!

Un personaj care a rămas emblematic pentru anii 2000

„Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa! Ba chiar am ajuns ca cei mai mici să-mi spună bunicul Popa. Nu mă supără nimic din astea, nici nu se pune problema, fiindcă îmi arată ce influență a putut avea primul sitcom românesc.
În ultima vreme am decis să mă prezint ținând cont de acest serial. Așa că le spun celor din jur atunci când sunt întrebat despre identitatea mea că sunt nea Popa sau Tudorel Filimon pe numele de fată! Și găselnița mea prinde foarte bine, amuză pe toată lumea’, a relatat actorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare