Un adolescent, în stare gravă la spital după ce a băut apă dintr-un râu de munte

Un adolescent, în stare gravă la spital după ce a băut apă dintr-un râu de munte

Un adolescent de 18 ani a ajuns la spital în stare gravă dintr-o neatenție. Tânărul a plecat în excursie în Hunedoara, în zona Lacului Pietrele și a început să se simtă din ce în ce mai rău după ce a băut apă dintr-un râu de pe munte. Băiatul nu a mai putut suporta starea în care se afla și a sunat la 112, potrivit ziaruldevest.

Salvamontiștii au ajuns imediat pentru a-i acorda ajutor și pentru a-l transporta la spital.

Aceștia le recomandă tuturor turiștilor să nu bea apă din râuri sau pârâuri, de unde beau apă animalele, ci doar din izvoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:59 - România va achiziționa tehnică de luptă mondernă din Coreea de Sud: obuzierele K9 și K239 Chunmoo, pe lista discuțiilor
10:51 - Reacția Poliției Române după ce agenții s-au plâns că noile uniforme sunt „de cea mai proasta calitate”. IGPR dă de înțeles că polițiștii nu știu să le poarte (FOTO)
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)
09:59 - Un bărbat beat și drogat s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii, în București. Femeia a fost salvată
09:57 - Andreea Ibacka, mărturisiri surprinzătoare despre soțul ei, Cabral, după ce acesta a luat o pauză de la televiziune: „Este greu de pensionat”