Un angajat, furios că a fost demis, și-a înjunghiat patronii / Aceștia se află în stare gravă la spital

Un angajat, furios că a fost demis, și-a înjunghiat patronii / Aceștia se află în stare gravă la spital
Foto: Poliția Română / Facebook

Doi patroni din Botoșani au fost înjunghiați de un bărbat pe care tocmai ce îl demiseseră, întrucât acesta nu și-a respectat atribuțiile specifice serviciului. Agresorul, în vârstă de 44 de ani, era singurul angajat al firmei celor doi frați și a fost arestat preventiv după ce i-a înjunghiat pe foștii lui patroni de la o fabrică de construcție.

Bărbatul s-a supărat pe motiv că a fost concediat și a vrut să își facă dreptate cu un briceag, notează observatornews.ro.

Doi patroni din Botoșani au fost înjunghiați de angajatul pe care îl dăduseră afară

Potrivit informațiilor transmise de monitorulbt.ro, cei trei se cunoşteau foarte bine întrucât sunt și vecini. Agresorul era singurul angajat al firmei de construcție a celor doi fraţi, iar scandalul dintre ei a pornit de la faptul că bărbatul ar fi lipsit de la muncă, nejustificat, timp de mai multe zile.

Cei doi patroni au decis astfel să-l concedieze pe acesta, dar bărbatul s-a simţit nedreptăţit întrucât nu şi-a primit banii pentru zilele în care fusese prezent la muncă, așa că a hotărât să se răzbune pe fostii lui șefi.

Agresorul a mers la cei doi vecini pentru a-şi cere banii care i se cuveneau, însă nu a fost timp de negocieri. Bărbatul a scos un briceag, i-a înjunghiat pe cei doi fraţi şi apoi a fugit de la locul faptei.

Victimele au reuşit totuşi să sune la ambulanță şi au fost transportate de urgenţă la spital, acolo unde se află în stare gravă, mai scrie sursa citată.

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și lovire sau alte violențe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Urmăriți B1TV.ro și pe