Un bărbat de 36 de ani, căutat pentru furt calificat, a fost prins de jandarmi pentru că nu purta mască de protecție pe stradă

Un bărbat de 36 de ani, căutat pentru furt calificat, a fost prins de jandarmi pentru că nu purta mască de protecție pe stradă
Foto: Pixabay.com

Un bărbat în vârstă de36 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă pentru furt calificat, a fost prins de jandarmi. Autoritățile l-au observat pe o stradă din Sectorul 5 pentru că nu purta masca de protecţie. În urma legitimării și verificării datelor de identificare,au aflat că acesta trebuia să se afle în arest pentru un furt.

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, duminică,o patrulă de jandarmerie a observat, pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat care nu purta masca de protecţie sanitară, conform prevederilor legale în vigoare.

”Vigilența forțelor de ordine trebuie să fie permanentă și nu e un secret. Astăzi, 6 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, o patrulă de jandarmerie a observat, pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat care nu purta masca de protecție sanitară conform prevederilor legale în vigoare.

Bărbatul a fost oprit iar în urma legitimării și verificării datelor de identificare, a reieșit faptul că acesta era căutat, din luna noiembrie a.c., existând un mandat de arestare preventivă emis pe numele său, pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost predat lucrătorilor de poliție pentru dispunerea măsurilor legale.”, se arată în postarea de pe Facebook.