Un bărbat din Gorj și-a înjunghiat mortal soția, iar apoi s-a spânzurat. Cei doi erau despărțiți

Un bărbat din Gorj și-a înjunghiat mortal soția, iar apoi s-a spânzurat. Cei doi erau despărțiți
Un bărbat din Ploiești a sărit pe geam după ce a auzit o explozie în apartament.

Un bărbat din județul Gorj și-a înjunghiat soția, iar după comiterea faptei a mers la locuința sa și s-a spânzurat. Potrivit autorităților, cei doi erau despărțiți, iar bărbatul ar fi recurs la acest gest pe fondul unui conflict mai vechi.

Victima a fost transportată de urgență la spital, unde s-a intervenit chirurgical, însă, din nefericire, aceasta nu a mai putut fi salvată.

Și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat

Bărbatul ar fi pătruns fără drept în imobilul în care se afla soția sa și a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului și a abdomenului.

„În seara de 6 mai, în jurul orei 22.45, numitul C.S. a pătruns fără drept în imobilul în care se afla soţia sa, victima C.E. (aceştia fiind despărţiţi în fapt) şi, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu aceasta, folosindu-se de un cuţit, a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi a abdomenului.

Deşi victima a fost transportată de urgenţă la spital unde s-a intervenit chirurgical, starea de sănătate s-a agravat, iar leziunile ce i-au fost produse au condus la decesul acesteia”, se arată în comunicat, potrivit ziare.com.

Conform sursei citate, după ce şi-a înjunghiat soţia, bărbatul s-a urcat în maşină şi a mers la locuinţa sa din comuna Hurezani, unde s-a spânzurat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:31 - SUA ar putea menține 100.000 de soldați staționați în Europa, în contextul amenințării ruse. Ce spun oficialii americani
15:05 - Moscova susține că a distrus un „important transport” de arme și echipamente occidentale către Ucraina
14:50 - Sorin Cîmpeanu a anunțat că studenții vor putea face și cursuri online din toamnă: „Este un important pas înainte”
14:22 - Olga Smirnova, una dintre vedetele Teatrului Bolșoi, face declarații după emigrarea în Olanda: „Cred că am fost sinceră cu mine însămi. Mi-a părut teribil de rău pentru toate astea”
13:59 - Peste 13.000 de locuitori din Beijing au fost scoși din case la miezul nopții și băgați în carantină: „Este exact la fel ca în Shanghai” (FOTO)
13:37 - Imagini cu soldați ruși care își abandonează tancurile și o iau la fugă pe câmp, speriați de explozii
13:05 - Zelenski: „Sfârșitul conflictului va fi unul diplomatic” / „Sunt lucruri pe care nu le putem realiza doar la masa negocierilor”
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”