Un hunedorean i-a rupt cornul unui căprior și l-a ascuns pentru a-l lua ca trofeu

Un hunedorean i-a rupt cornul unui căprior și l-a ascuns pentru a-l lua ca trofeu
Foto: Facebook/Grădina Zoologică Hunedoara.

Vizita unui bărbat la Gradina Zoologică s-a lăsat cu un incident. Vizitatorul a smuls cornul unui căprior, aflat într-un țarc, pentru a-l păstra ca trofeu.

Ce s-a întâmplat în Zoo

Cei care au fost prezenți, duminică, la Grădina Zoologică din Hunedoara spun că hunedoreanul a fost mobilizat de agenții firmei de pază. În urma perchezițiilor, sub haine, a fost găsit un corn.

Bărbatul a intrat în conflict cu un angajat de la Zoo. La fața locului, a fost trimis un echipaj de poliție.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare. Hunedoreanul a respins acuzațiile paznicului. Potrivit acestuia, cornul s-a rupt în urma atingerii gardului împrejmuitor.

Hunedoreanul va fi cercetat penal

„În data de 14 .11.2021, în jurul orei 15.20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al grădinii zoologice din localitate se ceartă cu o persoană recalcitrantă. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au aplanat starea conflictuala si l-au identificat pe angajatul grădinii zoologice, care a declarat că ar fi avut o discuție în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Hunedoara, care a devenit recalcitrant și l-ar fi amenințat cu acte de violență, după ce angajatul grădinii zoologice l-a acuzat ca ar fi rupt cornul unui căprior. La rândul său, bărbatul în cauză a declarat că nu l-a amenințat pe angajatul grădinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul (care a fost găsit la fața locului) s-a rupt ca urmare a atingerii gardului împrejmuitor, de către căprior. In cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare”, au explicat autoritățile.