Un nou incident pe calea ferată. Un tren cu pasageri a rămas blocat în câmp ore întregi, după ce s-a defectat locomotiva (VIDEO)

Un nou incident pe calea ferată. Un tren cu pasageri a rămas blocat în câmp ore întregi, după ce s-a defectat locomotiva (VIDEO)

Un tren plin cu pasageri a fost nevoit să oprească în mijlocul câmpului după ce locomotiva s-a defectat. Pasagerii au fost obligați să aștepte zeci de minute, ca o altă locomotivă să îi ducă la destinație

Trenul Inter Regio pe ruta Galați- București a stat o oră în câmp din cauza unei defecțiuni la locomotivă. Incidentul s-a petrecut lângă Buzău, în apropiere de satul Tăbărăști.

Călătorilor li s-a spus că trenul s-a defectat, însă nu au primit alte informații suplimentare. O altă locomotivă a venit după aproximativ o oră de așteptare. Pasagerii au fost în criză de timp, pentru că aveau alte trenuri de prins la destinație.

Localnicii acuză că altă locomotivă a fost nevoită să oprească în câmp din cauza defecțiunilor tehnic, în aceeași săptămână, în zonă.

Defecțiunile trenurilor se întâmplă tot mai des în România, iar șansele ca acestea să nu se mai repete sunt mici, mai ales că CFR nu anunță niciun fel de modernizare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:04 - Rareș Bogdan și liderul grupului PPE, în drum spre Viena pentru „ultimul asalt” privind aderarea României la Schengen: „Ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cancelarul Austriei”
11:56 - Ayatollahul Khamenei cere reexaminarea sistemului cultural al Iranului, în contextul protestelor fără precedent
11:52 - După protestele fără precedent, China relaxează restricțiile împotriva Covid-19
11:43 - 25 de persoane reținute pentru un presupus complot de extremă dreapta pentru răsturnarea statului german. Au fost efectuate arestări și în Austria, și în Italia
11:40 - O tânără mămică a avut parte de șocul vieții sale după ce a născut. Totul s-a întâmplat de Sfântul Nicolae
11:33 - Sărbători fără colindători? Orașul în care cei care pleacă la colindat riscă amenzi cuprinse între 200 și 1.000 de lei
11:21 - Reacția lui Culiță Sterp la apariția informațiilor conform cărora ar fi omorât un om: „M-ați făcut criminal, asta nu o să rămână așa”. Ce măsuri va lua artistul
11:20 - Surse: România insistă pentru un vot pe aderarea la Schengen în Consiliul Justiție și Afaceri Interne. Țara noastră ar putea fi primită în ciuda opoziției manifestate de Austria, într-o premieră istorică (VIDEO)
11:13 - Cine e Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday. Detalii pe care nu le știai despre ea
10:59 - Antonio Guterres (ONU): Omenirea a devenit o armă de extincție în masă. Lăsând la o parte visurile iluzorii ale miliardarilor, nu există o Planetă B / Canada cere o țintă de 30% pentru conservarea naturii