Un șofer lăsat fără permis le-a cerut polițiștilor bani de taxi: „Aveți să-mi dați și mie niște cash să mă duc până acasă? Doriți? Îmi dați 30 de lei?”

Un șofer lăsat fără permis le-a cerut polițiștilor bani de taxi: „Aveți să-mi dați și mie niște cash să mă duc până acasă? Doriți? Îmi dați 30 de lei?”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un șofer rămas pieton în timpul unei razii în București le-a cerut polițiștilor bani de taxi să ajungă acasă, notează Digi24.

Un șofer a cerut bani de taxi polițiștilor

Polițist: „Sancțiune de 1.305 de lei și în urma verificărilor, aveți ITP expirată din 23.08.2021, cumul de 2.070, din care puteți plăti în 15 zile 1.305 lei. Aveți aici și dovada înlocuitoare a talonului”.

Șofer: „Sunt conștient de ce am făcut, problema e că ar trebui să-mi dați niște bani să mă duc cu taxiul până acasă. Vreți? Aveți să-mi dați și mie niște cash să mă duc până acasă? Doriți? Îmi dați 30 de lei?”.

Record de amenzi într-o singură noapte, în Târgu Mureș

În Târgu Mureș, un tânăr de 21 de ani fost amendat de 15 ori într-o singură noapte. Valoarea totală amenzilor se apropie de 12.000 de lei. Bărbatul nu mai are voie să conducă 420 de zile.

„Valoarea sancţiunilor aplicate: 11.890 de lei, fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România de 420 de zile şi reţinerea certificatului de înmatriculare a autoturismului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, care a explicat apoi ce reguli a încălcat tânărul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene