Un tren de marfă încărcat cu motorină a deraiat în Mehedinți (FOTO, VIDEO)

Un tren de marfă încărcat cu motorină a deraiat în Mehedinți (FOTO, VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Patru vagoane dintr-un tren de marfă, cu 20 de vagoane, încărcat cu motorină au deraiat în Balota, județul Mehedinți, joi dimineață, circulația feroviară fiind întreruptă în zonă.

La fața locului au ajuns echipaje de la ISU Drobeta, poliția transporturi, precum și reprezentanți de la CFR Marfă, scrie Libertatea.

În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime.

Foto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Foto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Un tren de marfă încărcat cu motorină a deraiat în Mehedinți (VIDEO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)