Unioniștii au început întâlnirile cu partidele: George Simion face duminică un pelerinaj pe la toate partidele pentru a discuta despre doleanțele manifestanților (VIDEO)

Unioniștii au început întâlnirile cu partidele: George Simion face duminică un pelerinaj pe la toate partidele pentru a discuta despre doleanțele manifestanților (VIDEO)

George Simion, liderul unioniștilor, a cerut public, sâmbătă, din Piața Universități,i să se vadă cu partidele politice pentru a discuta despre doleanțele unioniștilor și despre măsurile pe care România le va propune în privința relației cu Republica Moldova.

Duminică, acesta va face un adevărat tur de forță pe la sediile partidelor pentru a discuta cu liderii acestora despre doleanțele unioniștilor

"Așteptăm, am vorbit, ne-am întâlnit cu domnul Tinel Gheorghe, trebuia și cu Cezar Preda, așteptăm o oră în care ne putem întâlni și cu doamna Alina Gorghiu. Știm că este înmormântarea doamnului Câmpeanu. Rugămintea noastră este dacă se poate astăzi până la finalul zilei să avem întâlnirea și cu PNL-ul.

Restul partidelor ne-au invitat. La 12 la PMP, probabil la 13 ALDE cu domnul Tăriceanu, la 17 cu conducerea USR, Nicușor Dan, a rămas Bogdan Diaconu să confirme. Așteptăm la PSD, din ce am înțeles nu e nimeni la sediu, așteptăm.

Adresăm acest mesaj către toate partidele, unii sau alții au încercat să preia tema, tema vine de la societatea civilă, vine din popor, important e ca fiecare partid să își asume puncte concrete pe tema Republicii Moldova" a declarat acesta.

Unioniștii au început întâlnirile cu partidele: George Simion face duminică un pelerinaj pe la toate partidele pentru a discuta despre doleanțele manifestanților

#DIRECT_ONE_8ua6jd#

Urmăriți B1TV.ro și pe