UNPR: Guvernul trebuie să acționeze cu prudență pentru asigurarea securității naționale

UNPR: Guvernul trebuie să acționeze cu prudență pentru asigurarea securității naționale
Guvernul trebuie să acționeze cu prudență pentru asigurarea securității naționale// Sursa foto: Facebook/ UNPR

Gabriel Oprea, președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României,  s-a întâlnit sâmbătă, 14 mai cu președinții organizațiilor județene ale partidului. În discuție au fost aduce situația economică și politică a României, dar și problemele cauzate de războiului din Ucraina, în plan regional și internațional.

„UNPR apreciază că, în această perioadă de mari frământări, guvernul, condus de un militar, premierul Nicolae Ciucă, trebuie să cântărească bine deciziile care privesc politica externa și să acționeze cu prudență, în direcția asigurării securității naționale. Totodată, este necesar ca Executivul să vină în sprijinul populației cu măsuri consistente, pentru a se depăși cu bine dificultățile aduse de războiul de la granițele țării. Considerăm că actuala coaliție de guvernare este oportună și necesară în acest context și are instrumentele și capacitatea să gestioneze această criză generalizată. De aceea, Uniunea Naținală pentru Progresul României sprijină coaliția de guvernare” a transmis UNPR într-un comunicat de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:27 - Un șofer din Canada, la un pas să-și piardă viața. Mașina Tesla în care se afla a luat foc din senin
10:04 - Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a vorbit despre momentul în care s-a întâlnit cu Putin. Ce i-a transmis liderul de la Kremlin despre România
09:44 - Un expert militar rus a explicat la televiziunile de stat de ce armata lui Putin nu poate cuceri orașe importante: „Am risca pierderi majore doar pentru a ne pune steagul în centrul orașului”
09:22 - Volodimir Zelenski susține că Rusia trebuie recunoscută ca fiind un stat terorist: „Teroarea a devenit singura formă de acţiune a statului rus în raport cu Europa”
09:05 - Ruben Ostlund, câștigătorul trofeului Palme d’Or. Lista câștigătorilor Festivalului de Film de la Cannes 2022
08:43 - Cod galben și portocaliu de vijelie în toată țara. Vremea se menține una ploioasă și instabilă
08:11 - Șeful Roscosmos anunță că Rusia și China sunt pregătite să construiască o bază științifică pe Lună
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)