Vâlcea: Patru tineri suspectaţi că au dat o spargere, arestați preventiv. Care e prejudiciul

Vâlcea: Patru tineri suspectaţi că au dat o spargere, arestați preventiv. Care e prejudiciul

Patru tineri suspectați că au furat bani și bijuterii dintr-o locuință din Vlădeşti, Vâlcea, au fost arestați preventiv.

Patru tineri, arestați pentru furt

Aceștia sunt suspectați că, acum trei luni, au pătruns într-o locuinţă din comuna Vlădeşti, de unde ar fi luat bani şi bijuterii de aur de circa 120.000 de lei.

În acest caz, polițiștii au făcut şapte percheziţii domiciliare în Vâlcea şi Cluj.

„La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii au descins în comuna Nicolae Bălcescu, municipiul Râmnicu Vâlcea şi municipiul Cluj-Napoca la locuinţele unor tineri din judeţul Vâlcea suspectaţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat în noaptea de 7/8 august 2021, fiind ulterior puse în aplicare patru mandate de aducere. În fapt, aceştia ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă din comuna Vlădeşti şi ar fi sustras bani şi bijuterii de aur, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 120.000 de lei”, a transmis Poliţia Vâlcea, potrivit Agerpres.

Tinerii au fost reținuți 24 de ore, iar instanța a decis cercetarea lor în stare de arest preventiv. Ei se află acum în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.