Valentin Ceaușescu are probleme financiare: Fiul fostului dictator locuiește într-o vilă cedată de socrul său

Valentin Ceaușescu are probleme financiare: Fiul fostului dictator locuiește într-o vilă cedată de socrul său
Foto: portalulrevolutiei.ro

Valentin, fiul fostului dictator Nicolae Ceauşescu, are probleme financiare. El trăiește cu soția și fiica lui într-o vilă, cedată de socrul său, la marginea Capitalei, informează Libertatea.ro.

Valentin Ceaușescu a reuşit să recupereze jumătate din bunurile confiscate părinţilor lui, cele mai multe dintre acestea fiind obiecte de artă. Fiul lui Nicolae Ceaușescu o pensie de 2.000 de lei şi speră ca din vânzarea tablourilor recuperate de la stat să îşi rotunjească veniturile.

“El nu mai are decât pensia de vreo 2.000 de lei, iar când fosta soţie a cerut să rămână în casa lui din Bucureşti, el a fost nevoit să se mute cu Roxana (actuala soție – n.r.), iar socrul lui i-a dat vila de lângă Bucureşti. El nu a avut niciodată bani mulţi, aşa cum a crezut lumea, dar când a văzut că pierde toate procesele, şi bani inclusiv, s-a retras de tot. Acum nici nu vrea să mai iasă din casă”, a declarat un apropiat al acestuia.

Socrul lui Valentin Ceaușescu este Constantin Dună, un fost mare bancher care a lucrat ca director pentru mai multe bănci.

O dovadă a problemelor financiare cu care se confruntă fiul fostului dicatator este și faptul că acesta s-a războit un an cu poliţia în instanţă ca să nu plătească o amendă de circulație, iar în final a primit o decizie în favoarea lui.

Ultima apariție publică a lui Valentin Ceaușescu a fost la înmormântarea avocatei Paula Iacob, în urmă cu trei luni.

Urmăriți B1TV.ro și pe