Valeriu Gheorghiță: Aproape 96,000, poate chiar un pic mai mult de jumătate dintre persoanele vulnerabile vaccinate, sunt angajați din învățământ (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță: Aproape 96,000, poate chiar un pic mai mult de jumătate dintre persoanele vulnerabile vaccinate, sunt angajați din învățământ (VIDEO)
Foto: facebook.com/Andrei.Baciu

Valeriu Gheorghiță a vorbit, miercuri seara, în emisiunea „Actualiatea cu Tudor Mușat” de pe B1 TV, despre vaccinare persoanalului din învățământ.

„Din categoria persoanelor care deservesc activități esențiale, șicare au fost vaccinate înacesta perioadă, vorbim de aproximativ 177.000 de persoane încadrateîncategoria celor care deservesc activități esențiale, aproximativ un sfert dintre persoanele vaccinate în etapa a II-a. Aproape 96,000, poate chiar un pic mai mult de jumătate dintre persoanele vulnerabile vaccinate, sunt angajați din învățământ, pentru ca este o prioritate pentru toată lumea la nivel național sa creștem ritmul de vaccinare al personalului din învățământ. Din 24 februarie, când am demarat această etapa de vaccinare cu prioritatea personalului din învățământ, sunt aproape 37,000 de persoane vaccinate. Această etapă continuă pânăpe 10 martie și în funcție de numărul celor care doresc să se vaccineze, putem prelungi acesta etapă. Ne dorim cu toții să asiguram un număr cat mai mare de persoane vaccinate din sistemul de învățământ”, a spus medicul militar.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari