Vântul puternic de la malul Mării Negre a dus la închiderea porturilor din Constanța

Vântul puternic de la malul Mării Negre a dus la închiderea porturilor din Constanța
Sursa Foto: Hepta.ro

Centrul Infotrafic din Poliția Română a anunțat că vântul puternic de la malul Mării Negre a dus la închiderea, din motive de siguranță, a traficului maritim și fluvial din porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia.

Trei porturi din Constanța au fost închise din cauza vântului puternic

„Începând cu ora 07:30, porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost închise transportului maritim şi fluvial”, a transmis Centrul Infotrafic din IGPR.

De asemenea, pe plajele din Constanța și din toate stațiunile din sudul litoralului este arborat steagul roșu din cauza vântului și a valurilor mari.

Situația a generat și un mesaj din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, prin care oamenii sunt îndrumați să respecte avertismentele salvamarilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene