Velma este oficial lesbiană în noul film „Scooby-Doo”, ani de zile după ce producătorii și fanii animației știau că e gay

Velma este oficial lesbiană în noul film Scooby-Doo, ani de zile după ce producătorii și fanii animației știau că e gay
Velma este oficial lesbiană în noul film "Scooby-Doo", ani de zile după ce producătorii și fanii animației știau că e gay, sursă foto: captură YT

O secvență din noul film „Trick or Treat Scooby-Doo!”, care o arată pe membra Mystery Inc. cu ochelarii aburiți și fără cuvinte atunci când o întâlnește pe creatoarea de costume Coco Diablo, au devenit virale pe Twitter, confirmând suspiciunile pe care fanii „Scooby” le au de zeci de ani.

Fanii și creatorii „Scooby-Doo” știau că Velma este gay

Chiar și James Gunn, care a scris primele scenarii și Tony Cervone, care a fost producător supervizor al seriei „Mystery Incorporated”, au confirmat sexualitatea personajului, dar nu au reușit niciodată să oficializeze acest lucru pe ecran.


În 2020, Gunn a scris pe Twitter că a „încercat” să o facă pe Velma lesbiană în filmele live-action. „În 2001, Velma era explicit gay în scenariul meu inițial”, a scris el. „Dar studioul a continuat să o tot transforme până când a ajuns să fie ambiguă și, în cele din urmă, i-au dat și un iubit”.

În timpul lunii 2020 Pride Month, Cervone a scris pe Instagram: „Am mai spus asta înainte, dar Velma din „Mystery Incorporated” nu este bi. Ea este gay.

Întotdeauna am plănuit ca Velma să se poarte puțin ciudat și să nu fie foarte ]n largul ei atunci când se întâlnea cu Shaggy, pentru că acea relație era greșită pentru ea.

În episodul cu sirena există indicii despre motive, iar dacă urmărești întregul episod cu Marcie, pare cât se poate de clar, așa cum am putut să o facem acum 10 ani.

Nu cred că Marcie și Velma au avut timp să acționeze asupra sentimentelor lor în timpul liniei temporale principale, dar după resetare, ele sunt un cuplu. Poate să nu vă placă, dar aceasta a fost intenția noastră.”

Urmăriți B1TV.ro și pe