Veste șocantă! Fostul şef al Biroului de control fiscal al Finanțelor Beiuş, Liviu Dulca, găsit fără suflare de soția sa în piscina din curtea locuinței lor

Veste șocantă! Fostul şef al Biroului de control fiscal al Finanțelor Beiuş, Liviu Dulca, găsit fără suflare de soția sa în piscina din curtea locuinței lor
foto: ebihoreanul.ro

Fostul șef al Biroului de control fiscal al Administrației Finanțelor Publice Beiruș, Liviu Dulca, a afost găsit fără suflare sâmbătă seara în piscina din locuința sa.

Rudele și apropiații susțin că acesta a lucrat toată ziua în curtea vilei sale, iar mai pe seară a intrat puțin în piscină pentru a se răcori, acela fiind locul în care și-a găsit sfârșitul. Cunoscuții spun că i s-ar fi făcut rău și a căzut. Bărbatul de 63 de ani a fost găsit mort în piscină de către soția lui, sâmbătă seara, în jurul orei 20, potrivit ebihoreanul.ro.

Soția acestuia a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor, iar un echipaj medical s-a deplasat numaidecât la fața locului. Din nefericire, în ciuda faptului că a fost resuscitat, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

A fost deschis un dosar penal penru moarte suspectă în acest caz, deși din primele cercetări se pare că bărbatul a murit din cauza unui atac de cord.

Liviu Dulca era fost șef al Biroului Control Fiscal – Perceptia Ștei. Apoi a devenit șef al Biroului de control fiscal al Administrației Finanțelor Publice Beius. În ulrima perioadă, acesta era și consilier superior în cadrul Serviciului de Inspecție economico-financiară al Administrației Județene a Finanțelor Publice Bihor.

Înmormântarea lui Liviu Dulca va avea loc marți, la Cimitirul municipal din Beiuș.

Urmăriți B1TV.ro și pe