Victor Pițurcă: Voi contesta controlul judiciar / Eu și fiul meu n-am vândut nicio mască, s-a ocupat o altă firmă / N-am nicio legătură cu Gabriel Țuțu, am stat o jumătate de oră în biroul lui și am plecat (VIDEO)

Victor Pițurcă: Voi contesta controlul judiciar / Eu și fiul meu n-am vândut nicio mască, s-a ocupat o altă firmă / N-am nicio legătură cu Gabriel Țuțu, am stat o jumătate de oră în biroul lui și am plecat (VIDEO)
Sursa: Inquam Photos / George Calin

Victor Pițurcă a anunțat miercuri că va contesta măsura controlului judiciar și susține că el și fiul său, Alexandru, împotriva căruia a fost aceiași măsură, n-au vândut „nicio mască”, ci Ministerul Apărării Naționale a cumpărat de la o altă firmă „o serie de patru-cinci produse”.

Victor Pițurcă spune că va contesta măsura controlului judiciar

Întrebat miercuri de jurnaliști cum își va construi apărarea, fostul selecționer al echipei naționale a răspuns tranșant: „Ce apărare? Că nici n-am nevoie de apărare”.

El susține că va contesta măsura controlului judiciar. Întrebat dacă are vreo legătură cu șeful Romarm, Gabriel Țuțu, care a fost plasat sub control judiciar în același dosar, Victor Pițurcă a negat: „Nicio legătură! L-am văzut o dată. Băi, fraților, dar nu mai avem voie să mergem în birou la cineva, sau cum?! L-am cunoscut prima dată fiind cu băiatul meu acolo și cu încă o persoană, și atât, și nimic mai mult!”.

„La biroul lui am mers. Am făcut cunoștință pentru prima dată, am stat o jumătate de oră, am vorbit și am plecat”, a precizat Victor Pițurcă.

Întrebat dacă a încercat să vândă măști, Pițurcă senior a răspuns: „Băi, băieți, terminați cu lucrurile astea! Eu și fiul meu n-am vândut nicio mască! De lucrul acesta s-a ocupat o altă firmă! Noi n-avem nimic comun cu măști, cu astea, cu ce se scria, iar bazaconii, că neconforme, nu! MApN a cumpărat de la firma care i-a dat aceste produse o serie de patru-cinci produse”.

„Banii ăia care scrieți că i-au intrat lui Alex Pițurcă în firmă, ăia erau 90% banii mei, nu erau bani câștigați (…). Băiatul meu a vrut să intre în această afacere. După săptămâni, am vrut și eu să cunosc niște oameni care i-au propus lui această afacere. Ăsta a fost singurul lucru. De asemenea, la cel care m-am dus lucra cu o firmă de armament. Eu am cumpărat o fabrică, fosta fabrică de armament de la Filiași, și credeam că pot face o afacere în sensul acesta”, a mai spus Victor Pițurcă, printre altele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)