Beizadeaua Victoraș Micula s-a trezit cu polițiștii în casă! Percheziții de amploare pe domeniul familiei Micula din Oradea

Beizadeaua Victoraș Micula s-a trezit cu polițiștii în casă! Percheziții de amploare pe domeniul familiei Micula din Oradea

Percheziții de amploare au avut loc, joi, pe domeniul familiei Micula din Oradea, cel vizat fiind Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, informează ebihoreanul.ro.

În acţiune sunt implicate forţe ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul Ministerului de Interne.

Victoraş Micula a confirmat, pentru ebihoreanul.ro, defăşurarea percheziţiilor, arătându-se revoltat de faptul că oamenii legii scotocesc proprietăţile familiei şi i-au ridicat inclusiv laptopul.Tânărul a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului.

În martie 2019, au apărut pe internet înregistrări cu acesta şi cu amici de-ai săi făcând drifturi şi curse de viteză cu bolizi, dar şi trageri cu un pistol despre care susțineau că ar fi AK-47. Incidentul a declanşat o anchetă penală şi prime percheziţii la domeniul familiei Micula. Nu se știe încă dacă perchezițiile de joi au legătură cu acest dosar.

În iunie 2018, el a fost amendat de Jandarmeria Oradea cu 500 de lei, după ce i-a înjurat pe protestatarii din grupul Oradea Civică, adunaţi în Piaţa Ferdinand pentru a striga lozinici anti-PSD.

În mai 2018, Victoraș și niște prieteni au intrat cu o maşină de teren pe o păşune din satul Betfia şi au fugărit animalele până la epuizare. Mai mulţi cai de rasă, dar şi unii dresaţi să se ocupe de copiii cu dizabilităţi au fost răniţi.

În 2015, el chiar a ajuns în presa internațională după ce a scris, pe internet, că angajații tatălui său nu vor primi salarii mai mari pentru că ”îmi iau Bugatti!”.