Viorica de la Clejani, prima reacţie, după ce Margherita a fost agresată pe stradă: „Au ajuns copiii să fie omorâți…”

Viorica de la Clejani, prima reacţie, după ce Margherita a fost agresată pe stradă: „Au ajuns copiii să fie omorâți…”
Foto: Facebook

Viorica de la Clejani a avut prima reacție după ce fiica ei, Margherita, a fost una din victimele cuțitarului de pe trotinetă. Artista a transmis un mesaj dur, dar în acelaşi timp a dat şi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale.

Viorica de la Clejani, prima reacţie, după ce Margherita a fost înjunghiată pe stradă

Viorica de la Clejani a reacționat, la scurt timp după ce în presă a explodat ştirea că fiica sa este una dintre victimele bărbatului cu trotineta.

„Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei”, a declarat Viorica de la Clejani pentru Spectacola.

Celebra cântăreaţă a explicat faptul că, din fericire, în urma investigaţiilor, medicii au constatat faptul că Margherita este în afara oricărui pericol, iar din acest motiv tânăra a ales să se trateze acasă.

„Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate.

Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune.

Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot. Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii”, a declarat Viorica de la Clejani pentru playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe