Vrancea: Magazin distrus de 3 indivizi. Proprietarul, bătut cu bestialitate (VIDEO)

Vrancea: Magazin distrus de 3 indivizi. Proprietarul, bătut cu bestialitate (VIDEO)
Captură Video - B1 TV

Imagini incredibile vin din județul Vrancea, acolo unde mai mulți indivizi au intrat într-un magazin și au distrus tot ce le-a ieșit în cale. Iar ca să fie tacâmul complet, l-au luat și la bătaie pe proprietarul magazinului, care i-a prins în fapt.

Vrancea: Magazin spart în miez de noapte. Hoții, prinși în fapt de proprietar

Atacul a avut loc în comuna vrânceană Răcoasă. Aici, după lăsarea întunericului, mai mulți indivizi au intrat în magazin și au spart tot ce au prins. Pe imagini se vede cum atacatorii sar gardul, intră în magazin, însă nu iau nimic de pe rafturi, ci doar distrug magazinul.

Probabil trezit de zgomotul făcut de cei trei atacatori, proprietarul magazinului a venit să vadă ce se întâmplă, însă a căzut în mâinile agresorilor, care l-au bătut până l-au lăsat lat la pământ.

Soția victimei a sunat imediat la 112.

„Toate persoane implicate în incident au fost identificate și conduse la sediul poliției. Audierile sunt în desfășurare, fiind deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire și alte violențe, distrugere, violare sediului profesional. Vor fi dispuse măsurile legale în consecință”, a declarat Paula Enache, purtător de cuvânt IPJ Vrancea.

Bărbatul bătut, în vârstă de 65 de ani, a ajuns la spital, unde a rămas internat. Potrivit primelor informații, totul a început după ce indivizii se pare că au fost alungați de pe terasa din fața magazinului pentru că erau beți și făceau scandal.