Vremea se meține rece: Temperaturi între 0 şi 16 grade. Vezi prognoza meteo

Vremea se meține rece: Temperaturi între 0 şi 16 grade. Vezi prognoza meteo
Foto: fineartamerica.com

Meteorologii anunță în continuare vreme rece și ploioasă. Regimul termic va fi caracterizat în jurul celor normale pentru această perioadă, cu temperaturi cuprinse între 0 și 16 grade.

Precipitațiile se vor face simțite în toată țara, iar în unele zone acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

Nici în Capitală vremea nu va fi prea frumoasă. Temperaturile vor fi cuprinse între 4 și 15 grade Celsius, vântul va sufla moderat, iar cerul va fi mai mult noros.

Prognoza meteo pentru 28-30 martie

În țară

Luni, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această perioadă din an, cu maxime cuprinse între 6 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade. Ploile vor fi slabe cantitativ și se vor semnala local, îndeosebie seara și noaptea. La munte precipitațiile vor mai fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Marți, în jumătatea sudică a țării cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua pe arii relativ extinse. În restul teritoriului cerul va deveni variabil iar ploile se vor semnala izolat, în prima partea intervalului. Temperaturile maxime se vor încada între 9 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -2 și 8 grade.

Miercuri, cerul va fi temporar noros, iar în regiunile sudice local va mai ploua, mai ales ziua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade.

În Capitală

Luni, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată, cu o maximă de 14-15 grade și minimă de 4-5 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar la sfârșitul intervalului este posibil să plouă.

Marți, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15-16 grade, iar cea minimă în jur de 7 grade.

Miercuri, cerul va fi mai mult noros și mai ales ziua va ploua. Temperatura maximă va fi în jur de 13 grade, iar cea minimă de 6-7 grade Celsius.